VIDEO O copilă de 10 ani l-a impresionat până la lacrimi pe Mihai Petre, care i-a dat un Golden Buzz: „Tu eşti minunea mea sezonul acesta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La numai 10 ani, Sara Ardeleanu s-a mişcat incredibil pe scena „Românii au talent“. Cel mai critic membru al juriului, aşa cum a fost catalogat Mihai Petre, a apăsat butonul de Golden Buzz şi a trimis-o pe micuţa dansatoare direct în semifinale.

Sara Ardeleanu, în vârstă de 10 ani, este cea care a reuşit să obţină un Golden Buzz de la Mihai Petre, cunoscut drept cel mai exigent membru al juriului. Dansatorul a fost impresionat până la lacrimi de talentul copilei. De altfel, toţi membrii juriului au aplaudat-o în picioare pe copilă, la finalul numărului ei de dans.  

„Sara, tu ai 10 ani? Eşti un zece perfect, iar sezonul acesta tu eşti minunea mea“, a spus Mihai Petre înainte de a apăsa butonul auriu.  

„«Românii au talent» e despre performanţa care îţi transmite emoţie, e despre uimire, neaşteptat, despre adevăr. Emoţia vine la pachet cu adevărul. A fost unul dintre cele mai bune momente de dans pe care le-am văzut vreodată, la 10 ani, într-un 10 perfect“, a mărturisit coregraful.

„Simt o bucurie enormă când apăs Golden Buzz-ul, pentru că e modalitatea mea de a celebra talentul. E o stare de graţie“, a adăugat Mihai Petre.  

„Nu ştiu dacă l-am mai văzut vreodată pe Mihai Petre plângând de atâta emoţie. Tu ai reuşit să-l facu pe Mihai Petre să plângă“, a declarat Andra. 

Smiley s-a arătat şi el impresionat de numărul de dans al Sarei Ardeleanu, atât la finalul momentului, cât şi vineri seara, când prezentatorul emisiunii a urmărit emisiunea. Acesta a reacţionat pe contul său de Facebook: „Generaţia care va schimba lumea - Românii au talent“, a scris Smiley.

FOTO Pro TV

image

Cine este Sara Ardeleanu 

Sara Ardeleanu spune că dansează de când se ştie: „Pe la 4 ani am mers pentru prima dată la o şcoală de dans şi prima mea coregrafă m-a testat şi m-a băgat direct în grupa de performanţă, deşi eram foarte mică. Ea a crezut în mine, m-a susţinut, iar pasiunea mea pentru dans m-a făcut să îmi dezvolt talentul“.

 Mama ei este inspector Resurse Umane, dar a făcut dans când era mică. Tatăl este antrenor de înot.

„Am fost la concursuri naţionale şi internaţionale de dans şi în cel mai frumos musical din toate timpurile, numit «My Fair lady» din România, în care joc în prezent rolul micuţei florărese din Covent Garden alături de cei mai iubiţi artişti, muzicieni şi dansatori. Am obţinut titlul de campioană mondială la dans contemporan la categoria mea de vârstă“, vorbeşte Sara despre realizările sale până la această vârstă fragedă.

„De mică visez să ajung pe scena de la «Românii au talent», iar acum simt că-i momentul meu. Poate şi pentru că 10 este cifra mea norocoasă. Pe 10 m-am născut, am făcut 10 ani şi este sezonul 10 la «Românii au talent». Să fie cu noroc!“, conchide Sara. care fost trimisă direct în semifinală de Mihai Petre.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite