VIDEO Confruntarea România-Turcia din show-ul „Exatlon“ a dus la încăierări între membrii echipelor. Imaginile care nu s-au văzut la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lupta strânsă care s-a dat între echipa României şi cea a Turciei în show-ul „Exatlon“ a ţinut în faţa micilor ecrane milioane de telespectatori. În episodul de sâmbătă seară nu au lipsit nici incidentele, iar în urma unei altercaţii între cele două echipe, a fost nevoie de intervenţia echipelor de filmare.

Echipa românilor a pierdut în faţa echipei Turciei cu scorul de 10-6. Confruntarea celor două echipe a ţinut în faţa micilor ecrane, în minutul de maximă audienţă înregistrat la 21.30, 2.530.000 de telespectatori.

Nu au lipsit nici momentele extrem de tensionate, dorinţa de a câştiga i-a făcut pe unii dintre concurenţi să îşi piardă controlul, ceea ce a dus la o altercaţie serioasă între cele două tabere, care pot fi vizionate AICI.

Totul a început când războinicul Ionuţ a intrat pe perimetrul turcului Turabi, după sfârşitul meciului, şi a dărâmat popicele rămase în picioare. 

Furios peste măsură, concurentul turc a aruncat cu nisip în Ionuţ, moment în care a intervenit şi Giani Kiriţă, care a ripostat. Turabi a fost sancţionat pentru ieşirea sa, considerată nesportivă, şi scos din joc.

Mare parte din incident a fost tăiat la montaj, căci lucrurile au degenerat într-o bătaie generală cu nisip şi chiar şi ameninţări fizice, fiind nevoie de intervenţia oamenilor de echipele de producţie ale celor două ţări, scrie okmagazine.ro. 

FOTO Kanal D

image

FOTO Kanal D

image

FOTO Kanal D

image

Reprezentanţii postului turcesc au anunţat că emisiunea „Exatlon“, difuzată până acum de sâmbătă până marţi, de la ora 19.45, va fi şi miercurea la Kanal D, în locul serialului turcesc „Dragoste şi ură“. Astfel, prime-time-ul Kanal D va avea cinci zile din şapte emisiunea de divertisment. 

Kanal D a dat lovitura cu „Exatlon“, care a atras cifre de audienţă tot mai bune cu fiecare ediţie, aducând în faţa micilor ecrane peste 2 milioane de români la nivel naţional, plasând postul în faţa liderilor Pro TV şi Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite