Claudia Pavel a recunoscut idila cu Cătălin Cazacu, înfiripată la „Exatlon“: „Între noi clar există nişte sentimente. N-am ştiut de existenţa iubitei“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După zvonurile potrivit cărora între motociclistul Cătălin Cazacu şi cântăreaţa Claudia Pavel s-a dezvoltat o relaţie amoroasă la filmările emisiunii „Exatlon“, vedeta a recunoscut că între ei există sentimente, dar că nu au existat relaţii intime şi nici nu ştia că sportivul are acasă o iubită.

Claudia Pavel a părăsit săptămâna trecută Republica Dominicană, acolo unde a luptat în echipa Faimoşilor în competiţia „Exatlon“ de la Kanal D. De-a lungul emisiunii, apropierile dintre ea şi Cătălin Cazacu au stârnit suspiciuni, până când Giani Kiriţă, prieten bun cu Cazacu, i-a dat de gol după ce ce a câştigat o probă şi li s-a adresat celor doi coechipieri: „Bă, am vrut să mai stăm o săptămână împreună. Era urât să ne dezmembrăm de acum. Stăteam în cocioaba aia aiurea, toţi, dezmembraţi. Măcar Claudia îl are pe ăsta. Pentru voi am luptat. Să mor dacă n-am luptat pentru voi doi, să legaţi relaţia“.

Luni, în cadrul emisiunii „Teo Show“, Claudia a recunoscut că între ea şi Cazacu s-a legat o relaţie specială şi că au existat anumite gesturi de apropiere.

„Într-adevăr, sunt extrem de apropiată de Cătălin. Între noi clar există nişte sentimente curate, ne-am apropiat. Nu s-a întâmplat nimic la nivel fizic care să concretizeze o relaţie, adică n-a existat mai mult decât ţinut de mână şi îmbrăţişare sinceră. Cătălin a fost acolo pentru mine, a fost o minune pentru mine şi m-a ajutat extraordinar şi nu aş fi rezistat acolo atât de mult timp dacă el nu era, pentru că m-a încurajat atunci când a fost nevoie, a fost lângă mine când am plâns şi m-a susţinut până la final. Am trecut cu toţii prin nişte lucruri pe cât de grele, pe atât de frumoase, am făcut foamea împreună, am plâns împreună, am fost bolnavi împreună şi nu ne aveam decât unii pe ceilalţi. Şi nu-mi găseam calmul, liniştea, fericirea şi siguranţa de care aveam nevoie decât în ochii celuilalt din faţa mea. Acesta a fost Cătălin pentru mine.“

image

După ce vestea s-a răspândit în presa tabloidă, a ieşit la iveală şi faptul că motociclistul ar avea acasă o iubită, însă Claudia Pavel a declarat că nu ştia de existenţa acesteia.

„Vizavi de relaţia cu această fată, trebuie să spun că eu n-am ştiut de existenţa ei, pentru că a fost clar de la început că el este un om liber ca şi mine. Eu când am ajuns acasă şi am văzut această dramă şi această telenovelă, m-am şocat puţin pentru că nu mă aşteptam la asta, pentru că am ajuns să-l cunosc şi ştiu că e un om hotărât. El mi-a spus tot timpul că este un om liber , nici nu s-a pus problema. În momentul în care există cineva cu adevărat, eu cred că nu ai cum să nu menţionezi“, a mai spus cântăreaţa. 

Totodată, şi Cătălin Cazacu a explicat, într-un interviu filmat special în Republica Dominicană, că între el şi Claudia există sentimente „curate“ şi a făcut trimitere la o situaţie amoroasă neîncheiată din afara concursului.

„Am lăsat multe chestii acasă, pe care probabil n-o să le mai găsesc. În primul rând, cred că eu nu voi mai fi la fel după o experienţă de genul acesta. Eu îmi asum cine sunt şi singurul om căruia trebuie să îi dau explicaţii vreodată sunt eu. Nu trebuie să-i dau cuiva explicaţii acasă sau aici. Eu când am plecat de acasă, am plecat dintr-o situaţie pe care mi-ar fi foarte greu să o descriu. Am plecat şi fiind prins înainte de plecarea mea în multe probleme, poate n-am reuşit să-mi pun ordine în viaţă“, a spus campionul de motociclism viteză.

image

Cât despre natura relaţiei cu Claudia, Cătălin a spus: „Faptul că este o apropiere între mine şi Claudia este evident pentru toată lumea, inclusiv pentru noi. Nu este un lucru forţat, nu vine ca urmare a unui teatru, fiecare face ce simte. Eu o pup pe Claudia de câte ori am ocazia, mi-e dragă fata, nu am ascuns asta. Nu există un început al acestei poveşti, pentru că nu a făcut nimeni absolut nimic, de aia lucrurile sunt atât de mişto şi de aia avem o discuţie despre ceva pe care nu ştim cum să-l numim, pentru că nu ştim ce e de fapt, nu ştim dacă există sau nu. Suntem doi oameni care se poartă cum simt. Când vom ieşi de aici, cred că de abia acolo se poate vedea“, a mai spus Cătălin.

Lucrurile au luat o întorsătură şi mai neplăcută, după ce presupusa iubită a lui Cazacu ar fi declarat pentru Cancan.ro că „a surprins-o foarte tare ce s-a întâmplat“, cu atât mai mult cu cât ştia de la Cătălin că Giani Kiriţă şi Claudia Pavel întreţineau relaţii intime înainte să intre în concurs, dar că îl va aştepta pe iubitul ei să se întoarcă acasă pentru a lămuri lucrurile. Claudia Pavel a negat categoric această poveste, spunând că Giani îi este „ca un frate“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite