Un alt faimos a fost eliminat din show-ul Survivor România: „Îmi era din ce în ce mai greu“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un alt Faimos a p[r[sit competiţia Survivor România FOTO Kanal D
Un alt Faimos a p[r[sit competiţia Survivor România FOTO Kanal D

Un alt membru al echipei Faimoşilor de la „Survivor România“ a părăsit competiţia difuzată de Kanal D, în urma voturilor telespectatorilor.

Mihai Ghiţă şi Graţiela Duban au fost cei doi concurenţi nominalizaţi spre eliminare. Cea din urmă a părăsit competiţia „Survivor România“ după ce publicul a decis ca Ghiţă să fie cel care continuă competiţia în Republica Dominicană.

Ambii Faimoşi au ţinut câte un discurs emoţionant înainte de a afla rezultatul voturilor telespectatorilor.

„Singura calitate pe care am descoperit-o la «Survivor» este ca sunt deschisă să învăţ din greşeli. Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o luptă în mine care nu se mai termina şi nu înţelegeam de ce nu câştigă ori mintea, ori sufletul. Într-o noapte mi-am spus că orgoliile nu au rost şi a doua zi am vorbit cu Mihai. Mi-am recunoscut greşeala, mi-am cerut iertate, Mihai m-a înţeles, a spus Graţiela Duban.

Întrebată de prezentatorul show-ului, Dan Cruceru, care sunt ultimele cuvinte pe cre vrea să le spună în competiţie, după ce a anunţat că este eliminată, Faimoasa a răspuns cu lacrimi în ochi: „Las o parte din mine pe insula «Survivor». Sufleteşte, îmi era din ce în ce mai greu. Cel mai dor o să-mi fie de emoţiile de a vedea traseul. Când voi ajunge acasă, primul lucru va fi să-mi ţin copilul şi soţul în braţe. E tot ce-mi doresc, nu mă înteresează mâncarea, ci doar îmbrăţişările lor.“  

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite