Ultimul episod din „Urzeala tronurilor“ a fost cel mai urmărit din istoria serialului: câţi telespectatori au văzut finalul sezonului cinci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cersei Lannister, interpretată de Lena Headey, într-o scenă din sezonul cinci FOTO HBO
Cersei Lannister, interpretată de Lena Headey, într-o scenă din sezonul cinci FOTO HBO

Finalul sezonului cinci al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ nu doar că a şocat fanii, dar a şi doborât un nou record. Ultimul episod, „Mother's Mercy“, a fost cel mai urmărit din istoria seriei, notează „Variety“.

În ciuda faptului că a fost difuzat în acelaşi timp cu finala NBA, care a avut, de asemenea, parte de o audienţă record, ultimul episod al sezonului cinci din „Urzeala tronurilor“ a fost urmărit, în medie, de 8,11 milioane de telespectatori, cel mai mare rating înregistrat până acum de producţia HBO.

Acest lucru nu face decât să dovedească faptul că popularitatea serialului „Urzeala tronurilor“ continuă să crească, în ciuda scenelor frecvente de violenţă împotriva femeilor şi a tendinţei de a ucide personajele îndrăgite de fani, două aspecte intens criticate.

La începutul acestui an, producţia HBO şi-a doborât recordul precedent odată cu premiera sezonului cinci, care a atras o medie de opt milioane de privitori. Totodată, anul trecut, sezonul patru a avut 7,1 milioane de telespectatori, HBO anunţând că „Urzeala tronurilor“ a devenit cel mai popular serial al postului, detronând astfel „Clanul Soprano/ The Sopranos“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite