Trupa G-Buzz, marea câştigătoare la „România dansează“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii trupei G-Buzz, câştigătorii celui de-al doilea sezon „România dansează“ FOTO Antena 1
Membrii trupei G-Buzz, câştigătorii celui de-al doilea sezon „România dansează“ FOTO Antena 1

Trupa G-Buzz a  câştigat finala celui de-al doilea sezon al talent-show-ului „România Dansează“, de la Antena 1. Dansatorii au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Brăilenii din grupul G-Buzz au făcut spectacol total cu un număr impresionant de street-dance. Coregrafia excepţională îmbinată cu efecte speciale a electrizat nu numai juriul, dar şi telespectatorii, care i-au desemnat câştigătorii celei de-a doua ediţii a concursului.

Dacă etapa preselecţiilor nu le-a dat mari bătăi de cap celor zece dansatori, pentru semifinalele „România Dansează“ brăilenii s-au pregătit foarte mult: au dansat pe muzică live cântată chiar de unul dintre dansatori, la pian. Determinarea de care au dat dovadă şi momentele cu adevărat spectaculoase l-au făcut pe Connect-R să exclame: „Cred că este cel mai fumos moment al serii. Dacă ar fi să vorbim despre sincron, n-am prea avea ce spune, pentru că a fost perfect. Dacă am vorbi despre spectacol în actul vostru, a fost din plin. Incredibil cum v-aţi gândit la o aşa coregrafie“.

Dansatorii au fost şi preferaţii Monicăi Petrică în această finală, dar au reuşit să-l împresioneze şi pe CRBL, care a recuscut ca G-Buzz este „cea mai tare trupă“.

Brăilenii au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro FOTO Antena 1

G-buzz2 foto antena 1
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite