Andreea Bălan, mireasă la „România Dansează“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
andreea balan foto antena 1

La scurt timp după anunţul despărţirii de Keo, Andreea Bălan dansează în rochie de mireasă în emisiunia ce începe la Antena 1 pe 27 aprilie, de la 20.30.

Cum regulile show-ului s-au schimbat în acest sezon al emisiunii „România Dansează“, în semifinală, concurenţii intră la duel, în funcţie de stilurile de dans. Spre încântarea auditoriului, Andreea Bălan şi Jorge fac o demonstraţie şi, dacă până acum artista nu a avut ocazia să îmbrace rochia de mireasă, în emisiunea de la Antena 1, ea îşi etalează corpul zvelt într-o ţinută scurtă, dar şi în alte haine spectaculoase, după cum şi-a obişnuit fanii.

Ediţia îl aduce şi pe Cosmin Soare, dansatorul de capoeira care se roteşte de zeci de ori în cap, având picioarele prinse într-un scaun. „E un dansator rar, unul la un milion. Are o tehnică foarte bună şi arată şi foarte bine! Yummy“, îl laudă Andreea Bălan.Semifinalele se desfăşoară pe parcursul a trei gale, în care vor concura 12 participanţi, iar marea finală va fi transmisă în direct, pe 18 mai.

dansator romania danseaza

La finalul fiecãrei gale Monica Petrică, CRBL şi Connect-R, cei trei membri ai juriului, vor trimite în finalã trei numere, al patrulea finalist urmând sã fie ales de public prin vot. Astfel, de la finalul emisiunii pânã a doua zi la ora 16.00, telespectatorii vor putea vota numãrul pe care vor sã-l salveze, iar acesta va fi anunţat în cadrul Observatorului de la 16.00, de cãtre cei doi prezentatori ai show-ului, Andreea şi Jorge.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite