Teo Trandafir, despre Mircea Badea, despre Adrian Sârbu, în faţa căruia era „leşinată“, şi despre plecarea de la Pro TV: „Ştiam că e sinucidere profesională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo Trandafir îl numeşte pe Adrian Sârbu „salvatorul destinului personal şi profesional“ FOTO Kanal D
Teo Trandafir îl numeşte pe Adrian Sârbu „salvatorul destinului personal şi profesional“ FOTO Kanal D

Teo Trandafir semnează un text pe blog în replică la dezvăluirile Doinei Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu, contrazicând-o pe aceasta cu privire la faptul că ar fi avut contract cu Antena 1 în momentul în care, alături de Mircea Badea, a dorit să se angajeze la Pro TV.

Doina Gradea a scris pe blogul aici

Teo Trandafir îi răspunde acesteia, tot prin intermediul unui text publicat pe blogul personal, teotrandafir.com, în care lămureşte că în acel moment nu aveau contract cu trustul Intact, ci cu postul Tele 7 ABC, lucru pe care l-a afirmat şi Mircea Badea în emisiunea lui de la Antena 3, „În gura presei“.

Teo Trandafir, despre „loialitatea“ lui Mircea Badea

De asemenea, Trandafir vorbeşte şi despre fostul ei coleg de pupitru, Mircea Badea, a cărui loialitate a întărit-o. „Nu de la Antena veneam prima oară, Doina, draga mea vecină şi pe viaţă prietenă dragă. De la Tele 7 ABC. De foame. Mircea îmi era frate şi mama, şi tata, şi tot. Şi datorită lui sunt azi cine sunt, loialitatea lui necondiţionată m-a întărit, an du‎pă an după an. Am făcut emisiuni în orice condiţii împreună. Ne leagă mii de dimineţi în care ne priveam în ochi la cinci. Dar am plecat, împreună, că nu mai puteam de ruşine şi frig interior. De la Tele 7 ABC“, explică Teo Trandafir pe blog. 

Pe de altă parte, realizatoarea TV dezaprobă alegerea Doinei Gradea de a dezvălui cât de mari erau salariile vedetelor din Pro TV, catalogând acest aspect drept „intim“. Trandafir face această precizare după ce fosta asistentă a lui Sârbu a mărturisit că Teo avea „cel mai mare salariu din Pro, imens.“

„Ce mi s-a părut curios, recitind toate postările Doinei, frumos aşezate, altminteri, e revenirea, un pic îngrijorătoare, la salariile celor vizaţi. Că-i una sau unul, Doina măsoară ca-n pahare Berzelius salariile, la care, ca important om în PRO, avea acces. Eu n-aş fi făcut asta, personal. Dar poate greşesc eu. Că cineva o are mai mare decât altcineva, vorbim de leafă, e deja o chestiune aproape intimă. A lady never tells (O doamnă nu spune niciodată - trad.) Deşi nu e de ruşine să-ţi dea cineva bani pe munca ta. Whatever that means (Orice ar însemna asta - trad.)“, scrie Trandafir. 

Teo Trandafir, „paralizată de concizia şi eficienţa“ lui Sârbu

Pe de altă parte, Trandafir vorbeşte despre Adrian Sârbu ca despre „salvatorul destinului personal şi profesional“ şi dezvăluie că a fost şi este în continuare intimidată de acesta: „Niciodată n-am ascuns sentimentele care ma leagă de salvatorul destinului meu personal şi profesional. Nu mai ţin minte începuturile noastre, pentru că eram leşinată de frică în faţa lui. Are dreptate Doina. Muream acolo. Dar nu pentru că era el dur! Nu! Eu eram paralizată de concizia lui, de eficienţa lui de motor supersonic. Mi-era frică de cât de proastă deveneam în prezenţa lui Adrian Sârbu, care mă intimidează în continuare prin incontestabilitatea geniului sau.“

De ce a plecat Teo de la Pro TV

Totodată, Teo enumeră motivele pentru care a decis să părăsească postul Pro TV, precizând că ştia că este „o sinucidere profesională“. „Am plecat de acolo pentru că obosisem şi pentru că mi se părea că nu mai sunt privită la fel, de către el. Că vede oboseala mea şi mă dispreţuieşte uşor pentru ea, el, cel care nu osteneşte vreodată. Am plecat din frustrare şi din frondă, de-a naibii ce credeam eu că sunt. Ştiam că e sinucidere profesională. Am spus-o fără încetare. Dar mi se părea că el nu mă mai vede. Nişte prostii, ce să mai. Am plătit ani pentru ele. Am învăţat să nu mai pun preţ decât pe fapte. Omul ăsta mă făcuse din ţărână, iar eu îi ceream confirmări. Doamne, câtă superficialitate, dar mi-a mai trecut“, mai notează Teo Trandafir.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite