„Te cunosc de undeva!“, sezonul opt: „Deja s-a format o tradiţie a frumosului şi a măiestriei artistice“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul „Te cunosc de undeva“, debutează în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, cu sezonul numărul opt. Între vedetele care au acceptat provocarea transformării se numără Andreea Antonescu, Viorica şi Margherita din Clejani, Tania Popa, Carmen Simionescu, Florin Ristei, Şerban Copoţ, Nadir Tamuz, Adrian Enache şi Cezar Ouatu. Noul sezon aduce schimbări la nivel de jurizare.

Cel de-al optulea sezon al show-ului transformărilor totale aduce noi concurenţi şi personaje pline de strălucire. Andreea Antonescu, Viorica şi Margherita din Clejani, Tania Popa, Carmen Simionescu, Florin Ristei, Şerban Copoţ, Nadir, Adrian Enache şi Cezar Ouatu sunt vedetele care au spus un „da“ hotărât provocărilor pregătite de ruleta personajelor, în noul sezon „Te cunosc de undeva!“.

„O provocare extraordinară“

„Îmi doream foarte tare să particip la acest show şi iată că mi s-a împlinit dorinţa. Pentru mine, ca actriţă, «Te cunosc de undeva!» este o provocare extraordinară, care îmi oferă posibilitatea să pun în valoare tot ce am învăţat până acum“, spune Tania Popa despre participarea în show-ul transformărilor.

La fel de dornică să participe la „Te cunosc de undeva!“ era şi Carmen Simionescu. „M-am bucurat enorm când am primit această propunere, pentru că îmi doream de mult timp să vin la această emisiune. O dată începute filmările, am realizat că nu e un show atât de uşor pe cât pare“, mărturiseşte aceasta. Fiica lui Adrian Minune mai spune că tatăl său a sfătuit-o să încerce să se îndrăgostească de fiecare personaj pe care-l va avea de interpretat şi să găsească acele caracteristici care-i plac pentru fiecare dintre ele.

„Îmi plac provocările! Faptul că trebuie să renunţ la mine şi să-mi transform personalitatea mi s-a părut foarte interesant!“, declară şi Andreea Antonescu. În ceea ce priveşte prezenţa Andreei Bălan, fosta sa colegă de la Andre, la masa juriului, aceasta spune: „Bineînţeles că prezenţa Andreei mă linişteşte! Andreea e parte din familia mea. Dintre toţi, sigur ea îmi va înţelege cel mai bine trăirile, emoţiile, frustrările“.

Viorica din Clejani: „Acum trebuie să învăţ limbi străine ca să pot interpreta personajele“

Dacă Tania, Carmen şi Andreea vor concura individual la “Te cunosc de undeva!”, Viorica şi Marguerita din Clejani vor interpreta împreună rolurile care le vor cădea la ruleta personajelor. „«Te cunosc de undeva!» este o experienţă nouă pentru noi, pentru că implică nu doar muzica, ci şi actoria şi coregrafia. Pentru mine, show-ul este destul de complicat, pentru că acum trebuie să învăţ limbi străine, ca să pot interpreta personajele care îmi vor cădea la ruletă“, arată Viorica.

„Deja s-a format o tradiţie a frumosului şi a măiestriei artistice, la emisiunea «Te cunosc de undeva!». Asta înseamnă să joci în Ligă. Campionii transformărilor sunt cei care sfinţesc locul. Este un nou sezon plin de surprize, de «wow», de momente memorabile. Sunt fericită să fac parte din acest proiect curat şi realizat cu sufletul de o echipă remarcabilă. Cine trece pe la «Te cunosc de undeva!» îşi ia diploma de autenticitate. Rolurile trec, talentul rămâne şi artiştii ne surprind cu momente inedite, minunate“, a declarat Ozana Barabancea, cea care jurizează vocile de la „Te cunosc de undeva!“.

Alături de ea, la masa juriului, vor lua loc, şi de această dată, Andreea Bălan, care va acorda puncte pentru coregrafie, Andrei Aradits, care va nota actoria, şi Aurelian Temişan, care va puncta întregul show de pe scenă. Emisiunea este prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

image

FOTO Gabriela Arsenie/ Antena 1

„Sunt extrem de plăcut surprins când aflu că se decide continuarea acestui proiect. Totdeauna am crezut că particip la ultimul sezon (n.r.- râde). Culmea, în stilul ăsta, am ajuns la sezonul opt. În acest sezon, avem concurenţi virgini şi concurenţi versaţi. Ambele categorii au avantaje şi dezavantaje. De la cei vechi avem pretenţii mai mari, cei noi pot să ne surprindă neaşteptat“, spune şi Andrei Aradits.

Florin Ristei speră să iasă câştigător

Florin Ristei speră ca în acest sezon să câştige inimile membrilor juriului şi să devină învingător. „Am acceptat, din nou, cu mare drag invitaţia să particip la «Te cunosc de undeva!» pentru că, după toată experienta mea la acest show, consider că este de departe cea mai bună emisiune de divertisment din România. Pe de altă parte, am vrut să îmi demonstrez mie că, după două sezoane, am învăţat multe lucruri pe care le-aş putea expune mai bine într-un nou sezon. Aşa că, abia aştept să dau tot ce pot pentru noile transformări. Poate şi câştig sezonul, ca să nu zică lumea că am vechime degeaba (n.r. - râde)”, spune Ristei.

Cu bucurie s-a reîntors la „Te cunosc de undeva!“ şi Şerban Copoţ. „Mi-am dorit să particip la un nou sezon «Te cunosc de undeva!», ca să retrăiesc experienţa de acum cinci sezoane. Pentru că, da, am rămas cu nostalgii“, declară el, zâmbind. Entuziasmat să încerce noi transformări se arată şi Adrian Enache. „«Te cunosc de undeva!» este cea mai completă şi necesară emisiune pentru un artist, pentru că îi scoate în evidenţă calităţile. Colegii sunt extraordinari, fac parte din elită, iar faptul că am alături asemenea valori îmi oferă şansa să mă autodepăşesc“, spune Enache.

Cezar Ouatu: „Am sentimentul că voi avea cele mai neaşteptate personaje“

Câştigătorul sezonul trecut al show-ului, Cezar Ouatu, a revenit la rândul său cu mare plăcere, la „Te cunosc de undeva!“: „M-am bucurat foarte tare că voi participa la un nou sezon, a fost o surpriză pentru mine această propunere. Cred că voi fi cobaiul ruletei, în acest sezon. Am sentimentul că îmi va pregăti cele mai neaşteptate personaje“, declară el.

Pentru prima dată la un astfel de show se va află Nadir Tamuz, care a acceptat să vină, în primul rând, pentru că îi place emisiunea. Apoi, „din curiozitate, ca să capăt experienţă şi ca să vadă lumea că pot cânta şi altceva“. „E o chimie foarte bună între concurenţi şi asta ne mai alină puţin «durerea»“, mai spune, amuzat, fostul concurent de la „X Factor“.

Noul sezon „Te cunosc de undeva“ aduce schimbări

Noul sezon va aduce în faţa telespectatorilor Antenei 1 nouă concurenţi, iar acest număr record va duce şi la schimbări în privinţa jurizării. Care sunt aceste modificări, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara, în premiera noului sezon.

În prima ediţie a show-ului, Viorica şi Margherita din Clejani vor cânta în travesti, transformate în Goran Bregovic şi Emir Kusturica şi acompaniate de întregul taraf din Clejani, condus de Ioniţă Manole.

image

FOTO Gabriela Arsenie/ Antena 1

„Pentru mine va fi foarte greu să-mi pun barbă şi sprâncene... Cel mai tare mă sperie faptul că, de acum încolo, voi avea tot felul de machiaje speciale, iar eu ţin foarte mult la pielea mea. După cum observaţi, am o piele de porţelan, foarte bine îngrijită. Dacă slabă n-am putut să fiu, am avut grijă mereu să am o piele perfectă“, a spus Viorica. Dacă fiica ei nu este foarte interesată să interpreteze în show personaje masculine, Viorica mărturiseşte că tocmai asemenea personaje şi-ar dori să-i pice la ruletă: „Mi-ar plăcea să-i imit pe Dan Bittman, Ştefan Bănică şi What’s Up“, a adăugat aceasta.

În forţă vor începe acest sezon şi Tania Popa, care va trebui să-l imite pe Connect-R cu a sa piesă „Bagă mare“, şi Şerban Copoţ care va fi Uddi şi va cânta „Aseară ţi-am luat basma“, unul dintre hiturile acestei veri.

image

FOTO Gabriela Arsenie/ Antenan 1

Ce personaje a pregătit ruleta pentru Andreea Antonescu, Adrian Enache, Carmen Simionescu, Nadir, Cezar Ouatu şi Florin Ristei, telespectatorii pot vedea de la ora 20:00, în premiera noului sezon „Te cunosc de undeva!“, la Antena 1.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite