Show-ul „Te cunosc de undeva!“ revine la Antena 1: cine sunt vedetele masculine care au acceptat provocarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Enache se numără printre concurenţii noului sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“ FOTO Antena 1
Adrian Enache se numără printre concurenţii noului sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“ FOTO Antena 1

„Te cunosc de undeva!“, show-ul transformărilor, revine în această toamnă, la Antena 1, cu sezonul al optulea şi cu noi concurenţi.

Şerban Copoţ, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz şi Cezar Ouatu intră în lumea muzicii şi a vocilor live, în cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului „Te cunosc de undeva!“ care va începe, din 12 septembrie, la Antena 1. 

„Am acceptat, din nou, cu mare drag invitaţia să particip la «Te cunosc de undeva!» pentru că, după toată experienţa mea la acest show, consider că este de departe cea mai bună emisiune de divertisment din România. Pe de altă parte, am vrut să îmi demonstrez mie că, după două sezoane, am învăţat multe lucruri pe care le-aş putea expune mai bine într-un nou sezon. Aşa că, abia aştept să dau tot ce pot pentru noile transformări. Poate şi câştig sezonul, ca să nu zică lumea că am vechime degeaba“, spune Ristei.

image

Cu bucurie s-a reîntors la „Te cunosc de undeva!“ şi Şerban Copoţ: „Mi-am dorit să particip la un nou sezon «Te cunosc de undeva!», ca să retrăiesc experienţa de acum cinci sezoane. Pentru că, da, am rămas cu nostalgii“, declară el, zâmbind. 

Entuziasmat să încerce noi transformări se arată şi Adrian Enache. „«Te cunosc de undeva!» este cea mai completă şi necesară emisiune pentru un artist, pentru că îi scoate în evidenţă calităţile. Colegii sunt extraordinari, fac parte din elită, iar faptul că am alături asemenea valori îmi oferă şansa să mă autodepăşesc“, spune acesta. 

te cunosc de undeva
te cunosc de undeva

Câştigătorul sezonul trecut al show-ului, Cezar Ouatu, a revenit la rându-i cu mare plăcere, la „Te cunosc de undeva!“: „M-am bucurat foarte tare că voi participa la un nou sezon, a fost o surpriză pentru mine această propunere. Cred că voi fi cobaiul ruletei, în acest sezon. Am sentimentul că îmi va pregăti cele mai neaşteptate personaje“, declară el.

te cunosc de undeva
te cunosc de undeva

Pentru prima dată la „Te cunosc de undeva!“ se va afla Nadir Tamuz, care a acceptat să vină, în primul rând, pentru că îi place emisiunea. Apoi, „din curiozitate, ca să capăt experienţă şi ca să vadă lumea că pot cânta şi altceva“. „E o chimie foarte bună între concurenţi şi asta ne mai alină puţin «durerea»“, mai spune, amuzat, fostul concurent de la „X Factor“.

te cunosc de undeva
te cunosc de undeva

Alături de cei cinci artişti, în noul sezon „Te cunosc de undeva!“ vor participa Andreea Antonescu, Tania Popa, Carmen Simionescu, Viorica şi Marguerita din Clejani. Dacă Tania, Andreea şi Carmen vor urca pe scenă individual, Viorica şi Marguerita vor interpreta împreună rolurile pregătite pentru ele de ruleta personajelor. Toţi cei zece concurenţi pregătesc deja primele transformări în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva!“, care va reveni, din toamnă, la Antena 1.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite