„Te cunosc de undeva!“: o coregrafie cu elemente acrobatice îi face probleme Addei

0
Publicat:

Cea mai nouă gală, difuzată chiar în Sâmbăta Mare, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o nouă serie de transformări spectaculoase.

Adda și lui Radu Bucălae, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
Adda și lui Radu Bucălae, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

În platou vor fi momente artistice de excepţie, dar şi multe faze amuzante, ale căror protagonişti sunt cele opt cupluri de vedete concurente.

Ruleta le-a jucat feste Addei și lui Radu Bucălae, astfel că aceștia au aflat melodia din această ediție abia la antrenamente. Şi nu degeaba a fost atât de aşteptat momentul, căci le-a pregătit o transformare cu totul şi cu totul specială - OPUS – „Live Is Life“. Nu doar faptul că au aflat târziu piesa, ci şi coregrafia le-a dat mari bătăi de cap celor doi artişti, care s-au văzut nevoiţi să înveţe să facă roata pentru a putea performa pe scena transforming show-ului de la Antena 1.

Roata mea e un triunghi, pe care îl arăt când intru în scenă așa“, a glumit ADDA, care le-a mărturisit membrilor juriului că, deşi şi-a dat tot interesul ca să reuşească să execute corect elementul acrobatic, nu a reuşit. „Pe mine m-a antrenat și soțul meu acasă… M-a antrenat și nepoțelul meu de cinci ani și tot n-a ieșit. M-au antrenat și mama, și soacra mea, nu se poate“, a mărturisit ea.

Cum s-au descurcat ADDA şi Radu, dar şi colegii lor cu transformările din cea de-a treia gală „Te cunosc de undeva!“, telespectatorii vor putea afla urmărind show-ul sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Iar până atunci, îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a doua gală pentru Premiul de Popularitate, acordat în marea finală pe vot.a1.ro.

ADDA si Radu Bucalae JPG
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite