Te cunosc de undeva!: Cine a câștigat a doua ediție din noul sezon. Transformări amuzante și spectaculoase în cea mai nouă ediție

0
Publicat:

Sâmbătă seară a avut loc o nouă ediție a emisiunii "Te cunosc de Undeva". A fost o seară plină de momente de senzație dar și unele care i-au făcut pe toți cei din platou să râdă cu lacrimi. După ce toți concurenții au urcat pe scenă, a urmat votul juriului care a decis cine merită să primească titlul de câștigători ai ediției a II-a.

FOTO a1.ro
FOTO a1.ro

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au obținut cele mai multe puncte și au câștigat a doua ediție din noul sezon. Cei doi au arătat că momentul pe care l-au primit la ruletă nu a fost așa dificil cum părea la prima vedere și au reușit să se transforme în cel mai bun mod în Tina Turner.

Cei doi concurenți au interpretat excelent o melodie de-a Tinei Turnei și au fost notați cu cel mai mare punctaj de către juriu și ceilalți concurenți. Anca și Jean au fost foarte fericiți când au auzit că sunt câștigători. Ei au sărit în sus de bucurie și le-au mulțumit tuturor pentru voturi. 

Ce transformări au avut loc în a doua ediție din sezonul 19

Câștigătorii primei ediții, Damian Drăghici și Cristina Stroe, au intrat pe scenă în rolul Sofiei Vicoveanca. Cei doi au surprins cu transformarea lor și au încins o horă pe scena emisiunii. 

Adda și Radu Bucălae au adus-o pe scenă pe Loredana cu piesa Apa. A fost o interpretare inedită din partea lui Radu Bucălae care i-a făcut pe toți cei din platou să râdă cu lacrimi. Cu toate acestea, cei doi au fost apreciați de jurați și au terminat pe locul 2. 

Pentru Valentina Filip și Valentin Safira transformarea în Gloria Estefan nu a fost cea mai reușită și astfel cei doi au terminat pe ultimul loc. Amna și Misha au intrat în rolurile lui Maluma și Jennifer Lopez. 

Câștigătorii sezonului 18, Emilian și Wrs au făcut show pe scenă cu interpretarea unei piese de la Modern Talking. De asemenea, CRBL și Radu Țibulcă au avut o interpretare amuzantă în rolul lui Daler Mehndi. Nicole Cherry și Juno l-au interpretat spectaculos pe Justin Timberlake. 

Pepe și Alina Pușcaș au revenit în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan au fost prezenți la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite