„Te cunosc de undeva“. Cuplul Natanticu a câștigat gala cu o piesă de Oscar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliza și Cosmin Natanticu au câștigat ediția a unsprezecea a show-ului de la Antena 1 cu un moment artistic din filmul „Cabaret“.

Cel mai cunoscut rol al Lizei Minnelli și melodia „Money“, din filmul de Oscar „Cabaret“ a fost provocarea ruletei pentru soții Natanticu. Momentul artistic a fost complex, cu dans, interpretare și joc scenic, iar rezultatul a fost pe măsură.

Chiar dacă cea de-a unsprezecea gală „Te cunosc de undeva“ a inclus și alte transformări foarte bune - Aurelian Andreescu și Aura Urziceanu (Liviu Teodorescu și Jo), Aurelian Temișan (Emi și Cuza) – Eliza și Cosmin au primit cele mai multe puncte și au câștigat gala.

Membrii juriului i-au felicitat pentru momentul lor din această ediție, iar colegii de la canapea le-au oferit câte 5 puncte, lucru care i-a ajutat să se claseze pe primul loc și să câștige gala.

Eliza și Cosmin Natanticu au câștigat cea de-a unsprezecea gală „Te cunosc de undeva“
Eliza și Cosmin Natanticu au câștigat a unsprezecea gală „Te cunosc de undeva“ FOTO Antena 1

Cei doi au cucerit-o pe Andreea Bălan, care a dansat și cântat pe parcursul evoluției lor pe scenă. „Ați mai avut momente bune, dar acesta le întrece pe toate. Cred că este cel mai bun moment al vostru, pentru că este complet, aveți și actorie, a sunat și bine, ați jucat mult, v-ați și sincronizat. Mi se pare că a fost un show complet, un musical adevărat, m-am văzut pe Broadway“ a mărturisit Andreea Bălan.

Soțul meu a muncit foarte mult la acest moment. Nu vă pot spune cât de fericită sunt că am câștigat“, a mărturisit Eliza Natanticu. Soții Natanticu au câștigat și ce-a dea doua gală din acest sezon al emisiunii, cu o transformare în Cardi B și J Balvin.

Emisiunea de la Antena 1 a fost lider de audiență sâmbătă seara. Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, în intervalul 19:59 – 00:14, show-ul a fost lider de audienţă, cu 5.9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 24.3%, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV cu 5.5 puncte de rating şi 22.8% cota de piaţă. Şi la nivelul întregului public urban, emisiunea de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, cu 7.1 puncte de rating şi 21.8% cota de piată, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV, care înregistra atunci 5.2 puncte de rating şi 15.7% cota de piaţă.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.3 puncte de rating și 18.8% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 5.3 puncte de rating şi 15.6% cota de piaţă. Aproape 1.5 milioane de telespectatori au urmărit, în minutul de aur, la 20:59, show-ul de la Antena 1.

Show-ul transformărilor a adus o premieră absolută în acest sezon: fiecare membru al juriului poate acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu de artiști. Acest bonus acordat de membrii juriului poate produce schimbări drastice în clasament și poate influența întregul concurs.

Cele opt cupluri de artiști care intră în jocul transformărilor la „Te cunosc de undeva!“, în fiecare sâmbătă seara, sunt: Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite