Damian Drăghici la „Te cunosc de undeva!“: „Am genul de emoţii pe care le-am simţit doar la primul meu concert“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian sunt concurenții care completează echipele sezonului 19 al show-ului de la Antena 1.

TCDU CGABRIELA ARSENIE 3778 984 JPG

Ei se alătură celorlați participanți anunțați până acum: ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rap, Amna şi Milionara din Tenerife, CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock. Show-ul va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20.00, la Antena 1.

Show-ul transformărilor, care începe din 1 aprilie la Antena 1, vine cu o abordare inedită: un singur concurent din fiecare echipă este prezentat telespectatorilor înainte de lansare.

Cunoscutul instrumentist, interpret şi producător muzical Damian Drăghici va face echipă cu o persoană despre identitatea căreia telespectatorii vor afla momentan doar că are supranumele Vocea care îţi cântă dorul. „Sunt artist, îmi place să mă joc. Şi, mai mult de atât, îmi place să schimb jocul de fiecare dată. Cu siguranţă am emoţii, pentru că, da, chiar nu ştiu la ce să mă aştept.

«Te cunosc de undeva!» este categoric extrem de diferit faţă de orice lucru pe care l-am făcut până acum, dar toate aceste emoţii sunt constructive. Sunt genul de emoţii pe care le-am resimţit doar la primul meu concert cu Meditaţii Lăutăreşti, primul meu proiect cu vocea, primul meu proiect în care mi-am dat voie să fiu eu. Asta e cel mai important – să te laşi să fii tu. Să te laşi să te joci, să fii real. În mod paradoxal,este una dintre emisiunile care sprijină realitatea.

Chiar dacă interpretăm personaje, acest joc de roluri reprezintă expunerea copilului din noi, pe care noi trebuie să îl lăsăm să iasă la suprafată pentru a ne putea bucura, pentru a putea fi din nou fericiţi cu adevărat. Această emisiune reprezintă o vacanţă emoţională, unde reuşim să lăsăm emoţiile libere, râdem, glumim şi, cel mai important lucru, venim în forță. Chiar sper să aducem puţin din atmosfera dată de ritmul meu şi al fraţilor mei din Orchestra Damian & Brothers“,  a mărturisit Damian Drăghici.

Am un mix de emoţii şi tot ce pot să spun este că, îndr-adevăr, va fi cea mai mare provocare pe care o vom experimenta. Vin cu gândul să mă distrez, să profit de orice personaj ca să mai descopăr lucruri şi ca să mă arăt publicului exact aşa cum sunt. Niciunul dintre noi nu a mai participat la o emisiune de o asemenea anvergură şi complexitate şi chiar nu ştim la ce sa ne aşteptăm“, a completat partenera lui.

Lor li se alătură şi Wrs şi Emilian, câştigătorii celui de-al 18-lea sezon «Te cunosc de undeva!“. „Sunt foarte entuziasmat de faptul că am şansa să mai trec o dată prin toate experienţele trăite în acest show. Că vor urma din nou atâtea zile de râs, plâns, frustrare, bucurie şi toate emoţiile pe care ţi le poţi imagina, atât personale, cât şi ale personajelor interpretate. Mă bucur că facem din nou echipă, pentru că ne completăm foarte bine şi sperăm ca ruleta să fie la fel de inspirată“, a dezvăluit Emilian.

Un nou sezon şi nu aţi scăpat de noi. Ne bucurăm tare că ne-am întors şi că avem şansa să demonstrăm mai mult decât anul trecut. Simt că o să fie un sezon incendiar, cu colegi care or să ne provoace să dăm ce e mai bun“, a spus Wrs.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite