„Te cunosc de undeva!“: ce artiști au o trasformare fabuloasă în B.U.G Mafia și Nico FOTO

0
Publicat:

În ediția de mâine seară a show-ului transformărilor de la Antena 1, un cuplu de concurenți va face o surpriză majoră în platou.

Cristina Stro și damian Draghici, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
Cristina Stro și damian Draghici, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Sâmbăta aceasta, cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!“, difuzată de la 20.00, la Antena 1 vine cu o provocare de zile mari pentru Damian Drăghici şi partenera sa, Cristina Stroe. Ruleta le-a adus celor doi o transformare la care nimeni nu s-ar fi gândit: B.U.G. Mafia feat Nico, cu piesa „Cine e cu noi“.

Atât juriul, cât şi antrenorii show-ului s-au declarat de-a dreptul uimiţi de personjele primite de cei doi. „Parcă i-am văzut pe Tataee şi Nico pe scenă“, a spus Andreea Bălan, imediat după prestaţia celor doi.

Damian, în postura lui Tataee... nu ne-am fi gândit vreodată“, a mărturisit profesoara de canto a emisiunii, Crina Mardare.

Damian Drăghici, pe care puțini l-ar fi văzut în această ipostază, a dezvăluit: „Îi respect foarte mult pe băieţii de la B.U.G. Mafia, dar de data asta e chiar o provocare. Nu am mai cântat niciodată rap“. Partenera sa, Cristina, însă, s-a dovedit de-a dreptul fericită: „Iubesc ruleta! Am din nou ocazia să îmi trăiesc o fantezie din copilărie“.

Tot în ediția din această sâmbătă a show-ului transformărilor, ruleta a adus o adevărată provocare pentru WRS şi Emilian, câștigătorii sezonului trecut: „Banana“, hitul anilor ʼ90 interpretat de trupa Valahia.

Cum s-au descurcat Damian Drăghici și Cristina Stroe cu cea mai nouă transfomare, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite