Hormoni ieșiți de sub control la Survivor, în tabăra Războinicilor. „Îmi curgeau balele când am văzut-o”

0
Publicat:

Hormonii își fac de cap la Survivor România. Alin Chirilă, din tabăra Războinicilor, a făcut o gafă la care au fost martori și cei doi copii ai săi, într-un mesaj spumos pentru soția sa.

Alin Chirilă. FOTO Facebook Survivor Romania
Alin Chirilă. FOTO Facebook Survivor Romania

S-a întâmplat după ce Războinicii au câștigat, în fața Faimoșilor, jocul pentru recompensă, dar și jocul pentru comunicare, ceea ce le-a adus un apel video cu familia. 

Au savurat mai întâi o gustare delicioasă, apoi au venit, rând pe rând, să vorbească pe apel video cu cei dragi.

„Să ajung acasă și să te pup acolo...” 

În momentul în care războinicul Alin Chirilă a văzut-o pe soția lui, nu și-a mai putut controla hormonii. Fără să mai țină cont de faptul că pe apelul video erau și cei doi copiii ai săi, Alin Chirilă i-a explicat soției cât de nerăbdător este să ajungă acasă. 

„Să-ți spun ceva! Spune-le copiilor să-și bage degetele în urechi! Aștept să ajung acasă și să te pup acolo...” a spus Războinicul Alin Chirilă.

 Soția l-a întrerupt când și-a dat seama de gafa rușinoasă făcută de luptătorul MMA. 

La auzul vorbelor lui Alin, colegii săi de echipă au început să râdă.

După mesajul savuros pentru soția sa, Alin Chirilă a explicat: “Îmi curgeau balele când am văzut-o...”

Citește în Click despre episoadele în care Alin Chirilă nu și-a putut stăpâni hormonii.

Dincolo de imaginea de războinic a lui Alin Chirilă, este și o poveste dramatică care l-a făcut să devină și mai puternic. În urmă cu câțiva ani, cunoscutul sportiv a avut parte de un necaz greu de trăit pentru orice părinte. 

Totul s-a schimbat dramatic atunci când cel de-al doilea copil al sportivului a fost diagnosticat cu peritonită. Medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire.

 „Minunea a fost că a decurs bine operația, acum e sănătos și îi mulțumesc lui Dumnezeu că este în regulă”, a mărturisit Alin, la Survivor România.  

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite