„Survivor România“. O prietenie transformată în rivalitate s-a terminat prost pentru un fost Războinic

0
Publicat:

Un concurent din fosta echipă a Războinicilor a fost propus pentru eliminare de un coleg din vechiul trib, sub „coordonarea“ celei pe care a crezut-o prietenă.

Andrei Krișan, în pericol să părăsească Survivor România FOTO Pro TV
Andrei Krișan, în pericol să părăsească Survivor România FOTO Pro TV

Andrei Krișan, din fosta echipă a Războinicilor, și Bianca Patrichi, din fosta echipă a Faimoșilor, sunt concurenții nominalizați pentru eliminare, iar unul dintre ei va părăsi competiția de la Pro TV în această săptămână.

Lupta devine tot mai strânsă pe măsură ce concursul se apropie de final, iar concurenți care erau prieteni cu doar câteva săptămâni în urmă, acum au devenit rivali și nu se dau în lături de la nimic pentru a-și elimina adversarii și pentru a rămâne în concurs.

Este cazul Andreei Porkolab și al lui Andrei Krișan, care aveau o relație de prietenie câtă vreme au făcut parte din echipa Războinicilor. Relația dintre ei s-a deteriorat rapid după Marea Unificare a celor două triburi, iar Alexandra i-a reproșat lui Krișan că s-a înstrăinat de fosta echipă (dar și alte lucruri), fiind mereu nemulțumită dintr-un motiv.

Atâta timp cât ai un anumit comportament până într-un punct al competiției, iar ulterior ți-l schimbi, asta denotă că tu ai face aproape orice ca să ajungi la acel premiu. Noi suntem dezamăgiți de ceea ce a arătat până acum colegul nostru Krișan și de faptul că ne-a dat pe noi toți la o parte și s-a dus unde s-a simțit el mai în siguranță“, a spus aceasta.

Bianca Patrichi a observat că Alexandra Porkolab are o influență mare asupra colegilor din fostul trib.De câteva zile eu tot zic că îmi este mai frică de oameni decât de trasee, pentru că oamenii ăștia care sunt ascunși, care tac, sunt mai periculoși și te trezești că te înjunghie în spate când nu te aștepți. Regina e Porkolab, iar pionii sunt restul: Robert, Moromete, Ciomag“, a spus aceasta.

Astfel, după Jocul de Imunitate de aseară, colanul a fost câștigat de Robert Moscalu, care l-a nominalizat pentru eliminare pe Krișan. Acesta și-a justificat alegerea prin faptul că fostul Războinic și-ar fi „trădat“ foștii colegi, precum și pentru că ar exista unele tensiuni mai vechi între ei.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite