„Survivor România“: Daria Chiper de la Războinici a fost eliminată. Fanii concursului acuză nereguli FOTO

0
Publicat:

Daria Chiper a fost nominalizată la proba de eliminare chiar de colega sa din tribul Războinicilor. Nominalizarea a surprins pe toată lumea și i-a nemulțumit pe fanii concursului.

Daria Chiper, îl lacrimi, pe plajă, la Survivor România
Daria Chiper, îl lacrimi după ce a fost eliminată de la Survivor România FOTO Cptură Pro TV

Alexandra Ciomag, noua concurentă care a ajuns în tabăra Războinicilor, a pierdut prima sa probă în competiție, în ediția de duminică, așa că a fost nevoită să se reîntoarcă în Exil. Dar nu singură, ci alături de un concurent pe care urma să-l nominalizeze și alături de care urma să lupte pentru a rămâne în concurs.

Spre surprinderea ambelor echipe, nu a ales din tribul Faimoșilor, ci de la Războinici și a nominalizat-o pe colega sa, Daria Chiper.

Acest lucru înseamnă că, persoana care pierdea proba de eliminare, urma să părăsească imediat competiția, direct de pe teren. Aceasta a fost o premieră absolută la „Survivor România“, deoarece rezultatul nu s-a mai decis prin votul publicului. Daria Chiper a pierdut jocul, astfel că a părăsit concursul.

Daria Chiper a câștigat jocul pentru imunitate la „Survivor România“

Acest lucru i-a nemulțumit pe fanii „Survivor“, care au comentat pe pagina de Facebook a concursului, mai ales că Războinica de 21 de ani a adus puncte importante la jocul pentru imunitate.

Foarte ciudate și nu prea corecte jocurile astea noi. Ieri au obosit doar patru inși, astăzi doar două fete din același trib, ceva nu a fost cușer. Era mai bine jocul clasic“.

„Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise“.

„Nu mi-a plăcut, nu a fost corectă așa o eliminare. Daria nu a avut șansa să o voteze sau nu lumea. Bravo Alexandrei, dar ceva nu s-a «pupat»“.

„Domnul Dan, cum rămâne cu replica aia cum că publicul este suveran și numai el, prin vot, decide cine rămâne și cine pleacă?“.

„Cum e posibil să fie eliminată Daria, (sau oricine de la echipa Războinicilor) în condițiile în care s-a câștigat imunitatea de către Războinici, în joc, pe teren, până la următorul Consiliu?“.

„Cum să-ți alegi colega din grup pentru a o elimina? Oare așa a fost sfătuită de organizatori?“, sunt comentariile care au pus la îndoială corectitudinea acestei eliminări.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite