Survivor All Stars, 21 mai. Concurenții au avut parte de o mare surpriză. Niciunul nu se aștepta la așa ceva. A fost și o cerere în căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această ediție concurenții de la Survivor All Stars sunt șocați la vederea celor dragi, care au venit din țară să îi vadă și să îi încurajeze. Câțiva sar în apă să meargă la ei, dar Dan Pavel îi oprește! Ce trebuie să facă să petreacă timp cu oamenii iubiți

Foto: protv.ro
Foto: protv.ro

La Survivor All Stars, concurenții rămași în competiție simt că trofeul și premiul cel mare sunt tot mai aproape.Au rezistat vreme de optsprezece săptămâni. Au ajuns în ultimii șase și au demonstrat că sunt cei mai puternici. Au depășit orice provocare și au reușit să-și păstreze locul în sezonul suprem.

Dar, la recompensa de acum, până și premiul e...o premieră, arată https://www.protv.ro/.​Mai precis, cei dragi sunt în Republica Dominicană pentru ei. Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei și Sorin au bătut tot drumul pentru a-i revedea pe cei pentru care au stat cu sufletul la gură atâtea luni.Când îi văd în fața ochilor, pe o barcă, toți strigă declarații de iubire și își arată bucuria, iar câțiva chiar sar în apă și înoată către cei dragi, deși fuseseră atenționați că apa respectivă are tot felul de curenți puternici și este destul de periculoasă. Parcă nu mai gândesc.Dan Pavel însă îi oprește pentru că îi anunță că o întâlnire cu cei apropiați e rezervată doar celor care câștigă recompensa.

TJ Miles și-a cerut iubita în căsătorie

Poate cel mai emoționant moment este însă întâlnirea dintre Francisca și TJ Miles. Cei doi sunt de aproape doi ani împreună și sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. Chimia dintre ei e evidentă, iar Francisca, atunci când își vede iubitul, mărturisește că, în tot acest timp în care TJ a fost la Survivor, l-a simțit mai aproape ca niciodată.

La rândul său, TJ spune că este femeia alături de care se simte cel mai bine, cel mai acceptat și cel mai în largul său.

Mai îndrăgostit ca niciodată, TJ o cere pe frrumoasa sa iubită în căsătorie. Nu are un inel și promite că va cumpăra unul când vor ajunge în țară, dar folosește singurul lucru pe care îl deține, dar care la Survivir e vital. E vorba de un sac de orez, în condițiile în care orezul a hrana de bază a concurenților.

A fost destinul, soarta mea să o cer în Survivor!” a mărturisit TJ Miles.

Momente intense care schimbă puțin atmosfera

La cina câștigătorilor recompensei, se sărbătorește victoria celor trei concurenți, dar și viitoarele nunți: cea a lui TJ cu Francisca și cea a lui Iancu Sterp cu iubita lui.

Zanni se împrietenește cu mama lui Iancu Sterp. Vesel, Zanni îi spune mamei lui Iancu Sterp că vrea și el o femeie pe cinste: "Cea mai cuminte și gospodină, vreau și eu o fată cum e sora lui Iancu. (...)Uau, câtă căldură! (...) Mi-a recunoscut meritele, eu nu sunt obișnuit să mi se recunoască meritele."

Când veselia e în toi, la un moment dat vine în discuție Naruto, personaj de desene animate pe care Zanni îl admiră. Zanidache spune că se asemănă mult cu personajul, iar iubita lui TJ îl completează pe un ton oarecum ironic: "Își iubește prietenii, nu și-i trădează..."

Cuvintele Franciscăi îl readuc pe Zanni la realitate, iar acesta declară la testimoniale: "Acolo mi s-a rupt filmul, nu mai eram cu mama Geta...Eram...De ce a zis asta ironic! Naruto a fost rănit."

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite