Survivor All Stars 2024. Doar șapte concurenți mai luptă pentru trofeu și marele premiu.

0
Publicat:

În episodul 52 au mai rămas doar șapte concurenți în lupta pentru premiul cel mare și trofeu. Concurenții au depus eforturi greu de înțeles din spatele ecranelor, dar au reușit să depășească probele și propriile limitări, potrivit ProTV.       

Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial
Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

Cum timpul trece iar Marea Finală de la Survivor All Stars este tot mai aproape unii concurenți sunt mai nervoși ca niciodată! Revenit din exil în competiție, Zannidache a stârnit temeri, nesiguranță și controverse.

„Cred că nu erau pregătiți să-mi dea ce era al meu, să-mi recunoască meritele”, consideră Zanni, după ce a câștigat

„Zanni a desconsiderat fiecare concurent. S-a pus pe un piedestal sus, s-a crezut cel mai bun și a fost rănit în orgoliu”, a susținut alt membru al tribului Los Bandidos, în timp ce TJ, cândva frate cu Zanni, simte acum că îl așteaptă discuții tensionate.

Până și membrii de trib care îl considerau prieten și aliat în trecut, acum fac schimb de replici cu el. Unul dintre ei este chiar TJ Miles, care l-a și eliminat inițial, ca mai apoi să îl primească în camp alături de ceilalți rămași.

Zanni: „Așa am zis!”

TJ Miles: „A, deci crezi că am fost fake (trad. rom. – fals) cu tine? Bă, ești ok? Ești bine, Zanni?”.

Zanni a anunțat cu această ocazie că își va schimba strategia pentru următoarele săptămâni: „cât mai rămâne din competiție, trebuie să-mi arăt doar puterea. Mi-am arătat sufletul”. Ce înseamnă această schimbare și strategie nouă în atitudinea lui, urmează să vedem în viitoarele episoade.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite