„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Concurenții, evacuați de urgență din junglă din cauza uraganului Fiona. Cum au reacționat VIDEO

0
Publicat:

Uraganul Fiona a făcut ravagii în Republica Dominicană, la jumătatea lunii septembrie. Filmările show-ului de la Pro TV au fost sistate pentru siguranța concurenților.

Ediția de marți seara a show-ului „Sunt celebru, scote-mă de aici!“ a adus moment dramatice pentru cei rămași în jungla dominicană. După câteva zile de condiții mai rele ca niciodată, în care nu știau cum să se mai ascundă de ploaie, ei au fost anunțați că trebuie să părăsească imediat tabăra.

Nu știam unde să mai stăm să ne ferim de ploaie. Nu știam ce se întâmplă, pentru că nu a mai plouat așa“, a spus Radu Vlăduț.

O sirenă de evacuare și un anunț în difuzoare i-a lăsat fără cuvinte pe concurenți, care au lăsat absolut totul în urmă și s-au grăbit să părăsească locul: „Celebrilor, în Republica Dominicană a fost declarată stare de urgență! Uraganul Fiona va lovi în curâd zona în care ne aflăm. Lăsați totul așa cum este și părăsiți tabăra“.

În tabăra „Sunt celebru, scote-mă de aici!“ s-a instalat panica
În tabăra „Sunt celebru, scote-mă de aici!“ s-a instalat panica FOTO Pro TV

„În momentul în care alarma a sunat, panica s-a instalat printre concurenți. Era genul de alarmă de părăsire a orașului“, s spus Giani Kiriță. „Haideți, lăsați totul așa. Părăsim camp-ul, că e nasol“, a spus și Sali Levent

Uraganul Fiona a lovit Republica Dominicană în septembrie și a produs daune importante. Cabral a povestit, la vremea respectivă, experiența terifiantă trăită pe insulă.

„Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore... A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate... apoi am vegheat copiii cum dorm, în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă. Vântul se pare că i-a dat cu 140 km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100 km de noi, a fost la 18 km distanță“, a scris acesta în rețele sociale.

Roxana Nemeș a fost eliminată aseară de la „Sunt celebru, scote-mă de aici!“. După această ediție, show-ul intră în linie dreaptă și nu va mai exista un lider al taberei.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite