„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Ami a fost eliminată. „Ai venit ca un pui de găină speriat și pleci ca o amazoană“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenta a obținut cel mai slab punctaj la jocul de eliminare din ediția de joi și a părăsit competiția de la Pro TV.

Ami a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“
Ami a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ FOTO Pro TV

Cântăreața nu a făcut parte din echipa de start a show-ului, dar s-a alăturat destul de repede și a rezistat în junglă săptămâni bune. Pe lângă probele dificile și condițiile precare, participarea ei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ a fost marcată de un conflict deschis cu Bia Khalifa.

La jocul de eliminare din ediția de joi seara, la care au mai participat Cristi Mitrea și Radu Vlăduț, Ami s-a situat pe ultimul loc, deși diferența a fost de doar câteva secunde.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Ami, conflict cu Bia Khalifa

Ami, ai venit pe parcurs, dar cu o determinare care putea muta munții din loc“, a spus Adela Popescu.

Sunt fericită că am ajuns aici, că mi-am împins limitele. A fost cel mai frumos joc al minții pe care l-am jucat vreodată și a fost o onoare să fiu aici. Am luat câte o lecție de la fiecare. Nu sunt absolut deloc tristă că plec“, a mărturisit cântăreața.

Ai venit ca un pui de găină speriat și pleci ca o amazoană“, a completat Cabral. „Așa e, plec mult mai încrezătoare și mai curajoasă“, a mai spus cântăreața.

Ami a mărturisit că nu a avut nici măcar o dată tentația de a se autoelimina, oricât de greu i-ar fi fost. Pe durata în care s-a intersectat cu Bia Khalifa în jungla din Republica Dominicană, Ami a fost într-un permanent conflict cu starleta OnlyFans. Ami a fost provocată și jignită constant, iar în final înjurată, agresată și scuipată de Bia Khalifa, care a încălcat grav regulamentul competiției și a fost eliminată de către organizatori.

Ediția de joi seară a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ a fost lider de audiență. În intervalul orar 21.35 – 23.33, show-ul a înregistrat 5,5 puncte de rating și 19,3% cotă de piață, în rândul publicului național format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, ESOMAR ABCD.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite