Ştefan Bănică Jr. şi „Dansez pentru tine“, sub semnul întrebării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică jr. a prezentat toate cele 14 sezoane ale show-ului „Dansez pentru tine“, alături de Iulia Vântur FOTO Pro TV
Ştefan Bănică jr. a prezentat toate cele 14 sezoane ale show-ului „Dansez pentru tine“, alături de Iulia Vântur FOTO Pro TV

Pe piaţa media circulă noi zvonuri care alimentează ideea că imepriul Pro trece printr-o perioadă dificilă după ce mai multe vedete au părăsit televiziunea. De această dată speculaţiile vizează show-ul „Dansez pentru tine“ şi pe amfitrionul acestuia Ştefan Bănică jr., care a prezentat toate cele 14 sezoane.

Regândirea grilei de toamnă se face în contextul în care noua conducere a trustului ia măsuri de eficientizare în companie, iar Ştefan Bănică jr. ar fi anunţat deja că dacă onorariul său va avea de suferit, nu este dispus să mai prezinte show-ul, scrie libertatea.ro. 

Cântăreţul ar fi fost chemat la negocieri, dar a refuzat să se prezinte, ameninţând că va renunţa la format dacă nu se va ajunge la o înţelegere privind salariul său, au declarat surse din Pro TV, pentru libertatea.ro. 

„Şefii PRO i-au transmis să vină la renegocieri, pentru că nu-i mai pot plăti acelaşi salariu ca şi până acum. Bănică însă nici nu a vrut să audă de aşa ceva. Nu numai că nu s-a dus la negocieri, dar vedeta a transmis că, dacă i se va lua un singur cent din cât câştigă în momentul de faţă, va lăsa baltă emisiunea «Dansez pentru tine», producţie al cărei viitor este, oricum, incert“, susţin aceleaşi surse. 

Pe de altă parte, Lucia Antal, director de marketing al Pro TV a declarat, pentru Paginademedia.ro, că nu s-a luat o hotărâre în ceea ce priveşte formatul emisiunii „Dansez pentru tine“, dar este cert că va exista un show dance în grila de toamnă.

„Unele formate sunt deja cunoscute, altele vor fi complet noi pe piaţa românească“, a mai precizat Antal pentru Paginademedia.ro, adăugând că „Orice format pe care-l vom părăsi va fi înlocuit cu un altul, pe care îl vom considera mai adecvat publicului şi momentului actual“.

Vestea unei posibile plecări din trustul Pro a lui Ştefan Bănică jr. nu este greu de crezut, dacă ţinem cont că în ultima perioadă au avut loc schimbări majore în interiorul televiziunii. Rând pe rând, membrii Serviciului Român de Comedie, Florin Călinescu, Horia Brenciu, Ruxandra Ion, regizorul Iura Luncaşu, Octavian Strunilă, dar şi oameni mai puţini vizibili, dar aflaţi în poziţii-cheie, au părăsit televiziunea, unii dintre ei reorientându-se spre principalul concurent, Antena 1.

De asemenea, după plecarea lui Horia Brenciu din juriul emisiunii „Vocea României“, reprezentanţii televiziunii au anunţat că emisiunea va reveni, dar într-o variantă pentru copii – „Voice Kids“, însă componenţa juriului nu a fost dezvăluită.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite