Simona Gherghe a izbucnit în plâns în timpul unei ediţii „Acces Direct“ şi a solicitat intervenţia poliţiei. Care a fost motivul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Gherghe FOTO captură video
Simona Gherghe FOTO captură video

Simona Gherghe (40 de ani), prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“, a răbufnit în timpul ediţiei de ieri, de la Antena 1, în urma declaraţiilor făcute de Florentina Gavrilă, o tânără care este acuzată de familiile unor copii bolnavi că şi-a însuşit banii strânşi din donaţii.

O tânără de 28 de ani din Constanţa care a iniţiat o strângere de fonduri pentru ajutorarea unor copii grav bolnavi este acuzată de părinţi că nu vrea să le dea banii colectaţi în campaniile umanitare. Întrebată când vor ajunge banii în conturile familiilor copiilor bolnavi, Florentina Gavrilă a răspuns că săptămâna viitoare. 

Simona Gherghe, vizibil marcată de moment, a cerut ca donaţiile să ajungă mai repede la cei care au nevoie de bani. Numai că Florentina Gavrilă s-a ridicat de pe canapea şi a plecat din platou. În acel moment, Simona Gherghe a răbufnit, solicitând intervenţia poliţiei, potrivit cancan.ro. 

„Chemaţi poliţia, să nu plece din sediu. Să nu iasă din sediu, sunaţi la 112, este un caz de fraudă, femeia asta vrea să-şi însuşească nişte bani. Nu se poate aşa ceva. Acum, să chemăm poliţia, să facem ceva“, a reacţionat Simona Gherghe.

Florentina Gavrilă, acuzată că i-a indus în eroare pe părinţi

Florentina Gavrilă a iniţiat colecte de fonduri pe Facebook, în numele unor persoane cu probleme grave de sănătate. Printre acestea se află şi Adelina Juncu, o fetiţă de 11 ani care suferă de leucemie, şi Andrei Curcă (19 ani), din Constanţa, un tânăr diagnosticat cu cancer. În prezent, Adelina se află într-o clinică din Roma, unde primeşte tratament de specialitate. 

Tatăl Adelinei i-a solicitat Florentinei Gavrilă banii din contul în care s-au adunat donaţiile, însă spune că a fost refuzat, drept pentru care marţi, 26 februarie, s-a adresat Poliţiei judeţului Neamţ, cu o plângere penală, reclamând că tânăra din Constanţa l-a indus în eroare şi a sustras o sumă de bani obţinută în urma unei campanii iniţiate pe un site de socializare, scrie sursa citată. 

Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ. Într-un interviu acordat postului Antena 1, Florentina Gavrilă susţine că banii se află în contul ei deschis la o bancă din Italia.

„Banii sunt în contul meu pentru că fac demersurile pentru fundaţia asta (n.r. ONG pentru lupta împotriva leucemiei). Am documente unde pot demonstra asta. Trebuie să facturez tot să fie legal, eu nu vreau probleme cu ANAF. Banii, le-am zis, fac fundaţia şi îi transfer imediat. Şi nu au fost de acord să primească banii pe cale legală, au zis că ei vor banii imediat“, a explicat Florentina Gavrilă pentru observator.tv.

image

Florentina GavrilĂ FOTO captură video 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite