Simona Gherghe s-a căsătorit. Vedeta a ales o rochie de mireasă atipică, iar naşa a ieşit în evidenţă cu ţinuta spectaculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Simona Gherghe şi consultantul politic Răzvan Săndulescu, părinţii unei fetiţe, s-au căsătorit în această vară, iar acum au făcut publice primele imagini de la ceremonia religioasă în revista „Viva“. Vedeta a ales o rochie de mireasă atipică şi a avut o petrecere lipsită de tradiţii.

Simona Gherghe (40 de ani) şi Răzvan Săndulescu (42 de ani) s-au cununat religios în vara acestui an, evenimentul fiind unul discret la care au participat doar membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi. Evident, nu a lipsit fetiţa lor, Ana Georgia, în vârstă de un an. Naşii cuplului au fost jurnaliştii Ionela Năstase şi Vlad Petreanu. 

În numărul din noiembrie al revistei „Viva!“, disponibil la chioşcurile de presă, apar şi primele fotografii de la nunta prezentatoarei „Acces Direct“. Simona Gherghe a povestit că şi-a dorit să fie un moment intim şi discret, dezvăluind că ceea ce trebuia să fie o petrecere de ziua lui Răzvan, cu care s-a cununat civil când era însărcinată în luna a opta, s-a transformat într-o nuntă. 

image

„Ne gândisem să organizăm o mică petrecere la piscină. Şi, dacă tot am chemat prietenii şi familia, am zis să ne şi cununăm religios. Aşa că asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap să organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată“, a povestit vedeta Antenei 1 pentru „Viva“. 

image

Simona Gherghe a făcut o alegere atipică şi în ceea ce priveşte rochia de mireasă, optând pentru o creaţie lejeră, de vară, semnată de designerul Maria Lucia Hohan. Ea a asortat-o cu o coroniţă din flori şi un buchet superb. Mirele a purtat un costum de zi, alb-bleu. 

Naşa, Ionela Năstase, a ales pentru această ocazie o rochie spectaculoasă, galbenă, cu volane mari. 

  Intr-o nu stiu care seara/intr-o nu stiu care vara/intr-un nu stiu care sat... #party #wedding #dress #miaubyclararotescu #dance A post shared by Ionela Nãstase (@peschetta) on Sep 30, 2018 at 6:41am PDT
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite