Serialul turcesc „Totul pentru familia mea“, lider de audiență într-o seară fără meciuri

0
Publicat:

Postul Kanal D a fost lider de piață în prime time, joi, cu serialul turcesc „Totul pentru familia mea“, informează televiziunea.

Conform datelor furnizate de Kantar Media România, postul TV a surclasat celelalte stații concurente și s-a poziționat pe primul loc în topul televiziunilor din țară, pe două categorii de public: Național și Urban.

Astfel, ieri, în intervalul de difuzare a serialului 20:00 – 22:30, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 7,4% rating și 17,5% cota de piață, pe targetul Național, și 6,1% rating și 15,5% cota de piață, pe targetul All Urban.

Episodul de aseară a fost urmărit de o medie de peste 1,3 milioane (1.319.000) de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21.19, a adunat în față micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion și jumătate (1.526.000) de fani ai serialului “Totul pentru familia mea”.

„Totul pentru familia mea“: povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați FOTO Kanal D
„Totul pentru familia mea“: povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați

Serialul spune povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani, care trec prin situaţii dramatice. Numai iubirea pe care şi-o poartă reciproc îi poate salva. Serialul este difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Problemele celor patru frați din familia Eren, Kadir (interpretat de Halit Özgür Sări), gemenii Ömer Eren (Yigit Kocak) și Asiye (Su Burcu Coskun și mezina familiei, Emel (Aylin Akpinar), încep după ce copiii își pierd mama, apoi, la scurt timp, tatăl. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (Celil Nalçakan), un om care îşi va pune amprenta asupra vieţii celor patru.

Kadir, fratele cel mare, este dispus să-și dea viața de dragul fraților săi și singurul său scop este să aibă grijă de aceștia.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite