Serialul turcesc „Totul pentru familia mea“, povestea impresionantă a patru frați orfani, începe azi la Kanal D

0
0
Publicat:

Mizând pe povestea impresionantă de viață a patru frați, noua producție turcească va cuceri fanii români ai acestui gen.

Începând de astazi, de la ora 20.00, la Kanal D, telespectatorii se vor putea bucura de o nouă producţie turcească de succes, care le  va cuceri inimile, „Totul pentru familia mea“. Serialul spune povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani, care trec prin situaţii dramatice. Numai iubirea pe care şi-o poartă reciproc îi poate salva. Serialul va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Problemele celor patru frați din familia Eren, Kadir (interpretat de Halit Özgür Sări),  gemenii Ömer Eren (Yigit Kocak) și Asiye (Su Burcu Coskun și mezina familiei, Emel (Aylin Akpinar), încep după ce copiii își pierd mama, apoi, la scurt timp, tatăl. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (Celil Nalçakan), un om care îşi va pune amprenta asupra vieţii celor patru.

 Kadir, fratele cel mare, este dispus să-și dea viața de dragul fraților săi și singurul său scop este să aibă grijă de aceștia.

„Totul pentru familia mea“: povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați
„Totul pentru familia mea“: povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați FOTO Kanal D

„Totul pentru familia mea“: de luni până joi

Astăzi, în primul episod al serialului „Totul pentru familia mea“, telespectatorii vor deveni martorii poveştii familiei Eren, cu părinți simpli, muncitori, cu patru copii care țin foarte mult unul la celălalt.

Părinții muncesc din zori și până-n seară ca să asigure traiul familiei. Oameni respectați și mereu dornici să-și ajute semenii, Hatice și Veli vor pași, fără voia lor, într-o situație care le va aduce sfârșitul. În tumultul evenimentelor sunt prinși cei patru frați care nu bănuiesc ca viață lor va lua o întorsătură dramatică.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite