Boala cu care Florin Piersic Jr. luptă în fiecare zi. „E ca o haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu ea“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul a făcut dezvăluiri despre viața personală și despre carieră în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, la Kanal D.

Florin Piersic Jr. a vorbit cu sinceritate despre aspecte delicate din viața sa personală, de la povești de dragoste la relații de familie, mărturisind că au fost momente în care și-a dorit ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl său. Totodată, actorul a dezvăluit că depresia este o constantă în viața sa, dar că încearcă să o transforme în altceva pentru a elibera „demonii“.  

Florin Piersic Jr. a măturisit că luptă cu depresia în fiecare zi
Florin Piersic Jr. a măturisit că luptă cu depresia în fiecare zi FOTO Kanal D

La întrebarea „De câte ori ați fost în depresie?“, adresată de Denise Rifai, Florin Piersic Jr. a răspuns: „În fiecare zi din viața. Adică de când sunt conștient... Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie... Dar, de când mă știu, de când sunt conștient și de când fac acțiuni care să ducă undeva, să am un proiect, nu să-mi construiesc o mașinuță din lego, în fiecare zi au fost momente. Depresia nu te părăsește, e ceva care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu tot disconfortul ăsta, și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol“.

Florin Piersic Jr. și Denise Rifai
Florin Piersic Jr. și Denise Rifai

Astăzi au existat niște motive personale care m-au făcut să stau 5 minute în ceea ce putem numi depresie, dar depresia are și ea nuanțe, așa că poate să fie acută sau mai moale. Există momente (de depresie acută – n.r.), mai ales în epoca aceasta în care lumea ascunde lucrurile astea pe Facebook și Instagram. Uneori îmi dau voie să arăt asta, dar într-un fel mai subtil. Cineva poate să creadă că eu fac o postare comică, dar, de fapt, sub ea se ascunde o furie, o depresie, pe care încerc să o transform în altceva. E o manevră pe care o folosesc uneori ca să scot afară niște demoni“, a mai spus actorul.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite