Serialul de pe Netflix care a rupt topurile. Are șase episoade și se bazează pe evenimente reale

0
Publicat:

Încă un serial de pe Netflix promite să țină iubitorii de film cu sufletul la gură, potrivit Click! Este vorba despre o miniserie - thriller psihologic, bazată pe evenimente din viața reală.

A fost de un mare succes și a reușit să bată recordurile, fiind acum unul dintre cele mai populare seriale de pe platforma de streaming.

„Dear Child”, serialul care a rupt topurile pe Netflix

„Dear Child” are episoade și fiecare în parte are o durată de 45 de minute. Povestea thriller-ului psihologic a rupt topurile pe Netflix, grație episoadelor captivante, menite să câștige atenția urmăritorilor cu intriga pusă în joc.

Încă de când a debutat, „Dear Child” a reușit să câștige poziția de serialul favorit al publicului platformei de streaming. 

Dear Child. FOTO Captură video Netflix
Dear Child. FOTO Captură video Netflix

O producție pe care ar fi păcat să o ratezi

Producția de pe Netflix spune povestea unei femei pe nume Lene, care locuiește împreună cu cei doi copii ai săi - Hannah și Jonathan - într-o casă de înaltă securitate. Ei sunt obligați să se supună normelor și regulilor impuse de Lene, până când suferă un accident de mașină. 

Povestea acestui serial ce se bazează pe fapte reale devine mult mai palpitantă în momentul în care părinții Lenei, care o caută de mai bine de 13 ani de zile, ajung la spital.

 Aricolul integral, în Click!

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite