Senzaţie de déjà-vu, în prima emisiune „Românii au talent“ din sezonul al patrulea: concurenţi vechi, la ediţie nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley şi Pavel Bartoş, prezentatorii „Românii au Talent“ FOTO Pro TV
Smiley şi Pavel Bartoş, prezentatorii „Românii au Talent“ FOTO Pro TV

Prima ediţie a show-ului „Românii au talent“ din sezonul patru a început cu unele dintre cele mai interesante reprezentaţii ale românilor obişnuiţi, dar şi cu un sentiment de déjà-vu . De acest lucru au avut grijă Georgeta Gulan, „febleţea“ lui Mihai Petre, Lucian Isar sau Florin Jelezoglu. Pe lângă concurenţi noi, emisiunea a marcat şi câteva premiere.

Noul sezon al celor mai talentaţi români a marcat mai multe premiere. Telespectatorii vor putea să vadă imagini din culisele show-ului, vor putea să vadă imagini din deplasări şi din timpul liber al celor trei membri ai juriului, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, dar şi din timpul liber al prezentatorilor, Smiley şi Pavel Bartoş. Mai mult, acei concurenţi care vor reuşi să-i lase mască pe cei trei membri ai juriului încă din etapa preselecţiilor vor putea ajunge direct în semifinale. Juriul va acorda celor mai buni „biletul verde“, care îi va trimite în penultima fază a concursului. Totodată, pe lângă marele premiu de 120.000 de euro, cel mai original concurent va putea câştiga un premiu special de 10.000 de euro.

„Cicciolina“ a României a fost cea dintâi apariţie colorată a serii. „Doamne ajută să nu te visez la noapte“, a glumit Mihai Petre cu privire la actul lui Romulus, bărbatul din spatele „Cicciolinei“. Cvintetul Anatoly, din Braşov, a şters din urmele actului prezentat anterior şi a impresionat atât membrii juriului, cât şi spectatorii cu o interpretare originală. „Este un moment autentic Românii au talent. Aveţi calităţile necesare pentru a ajunge în etape viitoare“, a apreciat Mihai Petre. Cvintetul Anatoly a reuşit, pentru prima dată în show, să ajungă în semifinală graţie „biletului verde“ acordat de Andi Moisescu.

romanii au talent foto pro tv

Juriul format din Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre FOTO Pro TV

Petronela şi Vlad Tănase au venit pe scena „Românii au talent“ cu un număr inedit de păpuşi cu sfori în care trupa Rolling Stones a apărut pe o scenă în miniatură. „Maeştrii în tras sforile“, Petronela şi Vlad au spus o poveste cu ajutorul căreia au câştigat trei de „Da“ şi au mers în etapa viitoare.

Constantin Marin (65 de ani), un bătrânel simpatic îmbrăcat într-un costum albastru, cunoscut din apariţia într-o reclamă, a venit pe scenă pentru a cânta cu gâtul, dar şi cu capul sau cu dinţii, ajutat, fiind, de o lingură. Bătrânelul din Gara de la Titu nu l-a impresionat pe Mihai Petre, însă Andi Moisescu a apreciat că este un adevărat personaj. Acesta a fost urmat de doi lăutari inventivi, Voicu şi Sandu Nicolae, care au cântat la acelaşi „instrument“, lingura dar şi la vioară.

romanii au talent foto pro tv

Smiley şi Pavel Bartoş FOTO Pro TV

Militaru Andrei Ionuţ a venit cu multă energie şi entuziasm la pachet cu un alt concurent din sezonul trei al emisiunii, Emanuel Fleşner. Pe ritmurile piese „I’m Sexy And I Know It“, cei doi prieteni au ridicat publicul în aer cu ceea ce Mihai Petre a numit „o dileală totală“, totul în timp ce mai multe perechi de chiloţi zburau prin aer.

Sukman Rodion, strogman de profesie, a înnodat cuie cu mâinile goale şi i-a ridicat cu ajutorul unei bare atât pe Smiley, cât şi pe Pavel Bartoş. „Mă gândesc că cel mai simplu lucru pentru tine e să parchezi, o iei şi o pui unde vrei tu“, a glumit Andi Moisescu, ca mai apoi toţi cei trei membrii ai juriului să îi ofere câte un „Da“ spre următoarea etapă.

Ediţia cu numărul patru a avut un iz mioritic de deja-vu odată cu venirea pe scenă a Georgetei Gulan (57 de ani), „febleţea lui Mihai Petre“, concurenta care a pariticipat şi în cadrul celorlalte trei ediţii. „Chiar dacă nu mă vreţi, eu vă vreau“, a declarat femeia de serviciu, ca mai apoi Mihai Petre să o mai imbrăţişeze încă o dată, la fel ca în sezonul trei.

romanii au talent foto pro tv

Georgeta Gulan, o concurentă perseverentă şi constantă a show-ului FOTO Pro TV

Momentul a continuat în aceeaşi măsură, astfel că un alt concurent care a participat în ediţiile precedente a păşit pe scena „Românii au talent“. Lucian Isar a început cu scuzele de rigoare pentru scăpările din sezoanele trecute, iar apoi să cânte o melodie populară. Schimbarea în bine a fost apreciată de Andi Moisescu şi de Andra care i-au oferit şansa de a-şi demonstra calităţile în etapa viitoare.

romanii au talent foto pro tv

Lucian Isar, cu o shimbare în bine a mers mai departe FOTO Pro Tv

Florin Jelezoglu, dansator, a revenit, al rândul lui, în această ediţie, deşi a fost dezamăgit de deciziile juriului din sezoanele trecute. Dar, la fel ca în sezoanele doi şi trei, concurentul şi-a ieşit din sărite, atunci când Mihai Petre, vechiul duşman, i-a declarat că nu i-a plăcut numărul de dans. Florin a renunţat şi a părăşit scena.

romanii au talent foto pro tv

Florin Jelezoglu FOTO Pro TV

Mihalache Cătălin (46 de ani), artist, le-a declarat celor trei mentori că poate desena cu ambele mâini, dar concurentul s-a ajutat şi de picioare pentru a realiza un desen pe o planşă. Actul artistic al timişoreanului a fost apreciat, motiv pentru care a mers mai departe.

Ştefan Popescu, conducător de basculă, uşor timid din cauza presiunii exercitate de coana Veta, soţia sa, a oferit un adevărat recital de muzică de rock şi a ridicat toţi spectatorii în picioare. „Ăsta e moment «Românii au talent»“, a exaltat Mihai Petre. „Fane Mississippi Delta Blues“, aşa cum s-a autodenumit concurentul, a intrat perfect în pielea unui rocker adevărat. Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre i-au oferit fiecare câte un „Da“.

Brothers Crew, echipa copiilor coordonaţi de Piticu, de la Simplu, a primit trei de „Da“ în urma unui număr electrizant.

romanii au talent foto pro tv

Brothers Crew FOTO Pro TV

Ionuţ Constantin a încercat să nimerească ţintele unui panou de lemn folosindu-se de cuţite şi topoare însă nu a reuşit. Pavel Bartoş şi Smiley şi-au încercat şi ei norocul, primul cu prea puţin noroc, la început, cel de-al doilea reuşind însă. Pavel s-a enervat şi a reuşit la rândul lui să nimerească din prima una dintre bulinele negre de pe panou.

romanii au talent foto pro tv

Aruncarea cuţitului la panou, Pavel Bartoş fiind ţinta FOTO Pro TV

Andrei Mihnea Cerbu, un june chitarist în vârstă de 11 ani, a cântat la instrumentul său preferat, poate, mai bine decât idolul Gary Moore. „Ce uşor e să cucereşti o sală când ai talent“, a rămas impresionat Pavel Bartoş. „Eşti un adevărat artist, ai o sensibilitate aparte în timp ce cânţi“, a spus Andra. „N-am avut senzaţia că privesc un copil de 11 ani, ci că mă uit la un profesionit adevărat. Eşti numărul meu preferat“, a zis şi Mihai Petre. De tre ori „Da“ şi micul chitarist a avansat dincolo de preselecţii.

Barmaniţa Laura Bişog (42 de ani) a avut o apariţie asemănătoare Mirabelei Dauer, lăsând juriul mască, cu piesa „Te-aştept să vii“. „Mirabela Dauer e la noi la românii au talent“, a declarat Andra. „Momentul e un succes“, a zis şi Mihai Petre. Cu trei de „Da“, „Mirabela“, a mers mai departe. De altfel, Laura a mărturisit că-şi doreşte să facă un duet cu celebra artistă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite