Concurentul care poate desena cu orice parte a corpului, în prima ediţie a talent-show-ului „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al patrulea sezon al show-ului „Românii au talent“, care începe în această seară, la Pro TV, aduce în faţa telespectatorilor cei mai talentaţi şi mai nonconformişti români.

După şase oraşe (Timişoara, Cluj, Iaşi, Galaţi, Chişinău, Bucureşti), mii de kilometri străbătuţi prin toată ţara, douăzeci şi patru de show-uri şi peste o sută douăzeci de ore de filmare, publicul va vedea talente surprinzătoare din diverse domenii, dar şi concurenţi care nu se lasă descurajaţi şi revin în competiţie spre deliciul spectatorilor şi exasperarea juriului.

Prima ediţie, difuzată de la ora 20.30, vine cu o mulţime de numere în premieră. Unul dintre concurenţi susţine că poate desena cu orice parte a corpului. Bărbatul a desenat un tablou folosindu-se de picioare şi a declarat că poate face acest lucru în moduri originale, iar în funcţie de decizia juriului îşi va arăta şi celelalte talente în etapele următoare.

În acest nou sezon nu doar concurenţii îşi dezvăluie talentul, ci şi prezentatorii, iar Pavel Bartoş va fi o adevărată „revelaţie“. După numărul susţinut de un ţintaş, prezentatorul a vrut să încerce să arunce cu topoare şi cuţite, însă nimeni nu se aştepta la ceea ce avea să urmeze. Cea mai tare aruncare la ţintă, care l-a determinat pe Andi Moisescu să-l numească pe Bartoş „regele internaţional al ţintaşilor“, poate fi vizionată în această seară.
 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite