Schimbări importante la vârful Digi 24: televiziunea va avea un director nou, fost angajat Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Prelipceanu va rămâne în structura de conducere a televiziunii Digi 24
Cosmin Prelipceanu va rămâne în structura de conducere a televiziunii Digi 24

Televiziunea Digi 24, parte a grupului RCS & RDS, îşi schimbă structura de coordonare de la jumătatea lunii octombrie, astfel că noua conducere va avea patru membri, directorul postului fiind un fost angajat Pro TV.

Reprezentanţii Digi 24 au anunţat că structura de coordonare va avea începând din luna octombrie patru membri: Robert Găinescu, care va ocupa funcţia de director, Anca Mireanu, Cosmin Prelipceanu şi Mihai Dinei, potrivit News.ro.

Robert Găinescu (42 de ani) este un jurnalist de televiziune cu o experienţă de 20 de ani, dintre care 16 ani petrecuţi ca producător al Ştirilor Pro TV.

Anca Mireanu (42 de ani) s-a format în zona de consultanţă şi analiză politică şi are experienţă în presa online, fiind fondator al unor portaluri de ştiri politice şi sociale, printre care PSNews.

Cosmin Prelipceanu (44 de ani) este realizator-prezentator al emisiunii „Jurnalul de Seară“. El face parte din echipa Digi 24 încă de la înfiinţarea televiziunii.

Mihai Dinei (49 de ani) este membru al Consiliului de Administraţie al RCS & RDS S.A. din 2003 şi lucrează în cadrul companiei din 1999.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite