Sarah Jessica Parker, într-un nou serial de comedie care are premiera la HBO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Sarah Jessica Parker, cunoscută pentru rolul din „Totul despre sex“, revine pe micile ecrane în serialul „Divorţ“, care va avea premiera în România pe 10 octombrie, la HBO, în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite ale Americii. „Divorţ“ va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21.00.

Primul sezon al serialului „Divorce/Divorţ“, care are 10 episoade, descrie viaţa lui Frances (Sarah Jessica Parker), care, după mai bine de un deceniu de mariaj şi doi copii, începe să îşi reevalueze viaţa şi relaţia tensionată cu soţul ei, Robert. «Divorţ», care are momente de umor tăios în situaţii tensionate, este despre doi oameni care trec prin cel mai dificil moment al vieţii lor şi au sentimente mai intense unul pentru celălalt decât au avut în ultimii ani.

Din distribuţia serialului, care va avea episoade de o jumătate de oră, fac parte, alături de Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins şi Charlie Kilgore.

Imediat după „Divorţ“, HBO va difuza serialul original HBO „Insecure“, de la de la 05.30 şi 21.30. Serialul prezintă prietenia a două femei de culoare, precum şi experienţele lor mai puţin plăcute. Creatoarea Issa Rae vine la HBO cu acest serial de comedie, care le prezintă pe prietenele cele mai bune Issa (Rae) şi Molly (Yvonne Orji) şi viaţa lor în Los Angeles.

„Insecure“ îi duce pe telespectatori în lumea unor personaje care deseori joacă roluri secundare, prezentând viaţa a două femei de culoare care fac faţă unor experienţe zilnice deloc confortabile, însă deseori amuzante.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite