„Românii au talent“. Un bătrânel de 87 de ani, care a avut 900 de iubite, a recitat scrisori de dragoste VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurentul a făcut senzație cu umorul său în show-ul de la Pro TV și a fost aplaudat la scenă deschisă.

Radu Iordache (87 de ani), pe scena „Românii au talent“ Foto Pro TV
Radu Iordache (87 de ani), pe scena „Românii au talent“ Foto Pro TV

Radu Iordache are 87 de ani, este din București și e pensionar. A fost inginer și a avut 1.500 de oameni în subordine. Muncea foarte mult, iar soția lui se simțea ignorată, așa că a divorțat. „După ce am divorțat, viața a devenit un păcat. Destule femei și fete...“, a spus concurentul, în culise. Acesta a scris și o carte despre cuceririle sale, 900 la număr, după cum a mărturisit.

„Dați-mi voie să nu fiu modest și să mă consider un cunoscător în ceea ce privește relațiile sexuale între bărbați și femei, ținând seama de faptul că am avut aproape 900 de femei (spre rușinea mea)“, a scris acesta în carte, într-un pasaj citit de Pavel Bartoș.

De cum a urcat pe scenă, seniorul a spus că scopul său e să înveselească juriul și a recitat poezii de dragoste... pe meserii. Acesta și-a început numărul cu o scrisoare de dragoste a unui matematician, spre amuzamentul celor prezenți.

Făptura ta paralelipipedică mi-a căzut secantă la inimă chiar de la prima întâlnire, când dreapta mea a atins tangent stânga ta. Iar tu, făcând pe supărata, mi-ai tras o perpendiculară pe calota obrazului drept, extrăgând o rădăcină a unui dinte, care și-așa mă durea de multă vreme. Ah, ce corp geometric frumos ai, cu picioarele ca două axe rectangulare, care se-ntâlnesc în origine. Ipotenuza vieții mele, vino să te cuprind între catete“, a recitat concurentul, iar juriul și publicul nu s-au putut opri din râs.

Bătrânelul de 87 de ani a continuat momentul comic cu o scrisoare de dragoste a unui zidar: „Mă sting ca varul, balcoanele tale mă bagă în boale. Mi-a șoptit o vecină că te-a văzut cu un tip bine zidit. Să știi că-l bag în demolare, îi fac garsonieră la Bellu“.

Numărul concurentului a fost gustat și apreciat de tot cei prezenți, iar la final acesta a fost aplaudat în picioare de o sală întreagă.

Ne-ați făcut o mare bucurie și o mare onoare“, a spus Andi Moisescu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite