Românii au talent: Povestea familiei care l-a făcut pe Călinescu să plângă. „Până acum am cântat doar în biserici, dar vrem să le dăm copiilor noi oportunităţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Şuşanu este formată din soţii Lucian şi Adelina şi micuţii Nadine, David (orgă) şi Matias FOTO Pro TV
Familia Şuşanu este formată din soţii Lucian şi Adelina şi micuţii Nadine, David (orgă) şi Matias FOTO Pro TV

O familie a reuşit să-l impresioneze până la lacrimi pe Florin Călinescu, acesta cultivându-şi o imagine de dur la masa juriului „Românii au talent“.

Familia Cinci, formată din trei copii şi părinţii lor, au creat unul dintre cele mai sensibile momente ale ediţiei de vineri. Micuţii au intrat pe rând pe scenă şi au cântat piesa „Oarecare“ a lui Smiley, apoi, alături de părinţi, au interpretat melodia „Hallelujah“. Mai mult, fiecare copil ştie să cânte la un instrument, iar pe scena de la Pro TV s-au folosit de vioară şi orgă. 

Românii au talent. Călinescu: „Mi-au creat emoţii, trăiri personale, amintiri“

Momentul nu i-a lăsat indiferenţi pe cei patru membri ai juriului, însă copleşit de-a dreptul s-a arătat Florin Călinescu, acesta limitându-se doar la a spune „DA!“ cu lacrimi în ochi. 

Ulterior, în culise, Călinescu a explicat reacţia: „Apariţia în trepte a familiei mi-a creat emoţii şi nu doar prin ceea ce am văzut pe scenă, pentru că oricât de membru al juriului ai fi, ai şi trăiri personale, amintiri.“

Şi Pavel Bartoş a remarcat schimbarea lui Călinescu la vederea micuţilor: „Florin e terminat. Florin e emoţionat!“ În timpul interpretării, doamnele de la masa juriului nu s-au putut abţine, exclamând „M-au terminat!“ şi „Vai, ce frumos! Bravo!“.

image

„Mi-au transpirat mâinile când i-am auzit cântând, iar dvs. aţi completat acest tablou perfect. Mi-a plăcut şi mă bucur că aţi venit la «Românii au talent», a fost o alegere înţeleaptă“, le-a transmis Andra.

Un spectacol extraordinar de frumos, o familie frumoasă. Aţi fost o reală bucurie. Îmi place imaginea asta de a face ceva împreună, în familie, e o treabă aşa de frumoasă. Totul a fost un mare «DA!»“, a comentat şi Mihaela Rădulescu. 

Românii au talent. Familia Cinic, o familie care respectă valorile creştine

Familia Cinci este, de fapt, familia Şuşanu şi este formată din soţii Lucian şi Adelina şi micuţii Nadine, David şi Matias. „Grupul se numeşte aşa pentru că suntem cinci în familie. Ne-a zis cineva o dată aşa şi ne-a plăcut“, au declarat părinţii.

Lucian şi Adelina s-au cunoscut în urmă cu 12 ani în afara ţării într-un cerc de prieteni comuni, iar momentan locuiesc în Cluj, unde s-au mutat de peste trei ani şi jumătate. Cei doi cântau împreună şi înainte să se nască copiii, ambii având studii de specialitate în domeniul muzicii şi fiind încurajaţi şi îndrumaţi de familii să-şi urmeze visul. De asemenea, copiii lor sunt preocupaţi de muzică, David fiind elev la Şcoala de muzică, iar ceilalţi doi luând lecţii în privat. 

„De când ne ştim, eu şi soţia am cântat. Probabil e un dar de la Dumnezeu lăsat familiilor noastre şi noi îl moştenim. Am ales în mod deosebit muzica religioasă. Suntem o familie care respectă valorile creştine şi tot ce suntem datorăm lui Dumnezeu“, a mărturisit Lucian. 

image

O familie frumoasă, familia Şuşanu FOTO Arhivă personală a familiei/Facebook

„Până acum ne-am manifestat talentul doar în biserici sau în cadrul altor activităţi cu caracter religios. Copiii au participat la concursuri, însă asta este prima apariţie TV a noastră“, a mai spus concurentul. 

Soţii Şuşanu au precizat că o apreciază foarte mult pe Andra atât pentru calităţile vocale, cât şi pentru faptul că este o familistă convinsă. În schimb, Matias îl place foarte mult pe Smiley. 

Soţii Şuşanu consideră că marele lor atu este faptul că sunt implicaţi în concurs toţi membrii familiei, de la mare la mic, şi spun că dacă ar câştiga marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, l-ar investi în muzică. 

„«Românii au talent» e o modalitate de a le oferi copiilor noştri noi oportunităţi“, au mai subliniat cei doi. 


Romanii au talent 2016: Familia Cinci - Moment artistic pe vocearomaniei.protv.ro   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite