„Românii au talent“, din nou cu audienţe de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea de la Pro TV îşi confirmă poziţia de lider al audienţelor de vineri seara, după ce în al treilea episod din noul sezon a fost urmărită de o medie de 5,3 milioane de telespectatori, la nivel naţional.


Ediţia din 28 februarie a fost urmărită, în medie, pe minut, de 5.391.000 de oameni la nivel naţional, ceea ce se traduce printr-un rating de 28,3 puncte. Pe locul secund s-a clasat Antena 1, cu filmul de acţiune „Furios şi iute: Tokyo Drift“, cu 550.000 de telespectatori, iar pe a treia poziţie, reality-show-ul „Pe banii părinţilor“, transmis în reluare pe Kanal D. În minutul de aur (21.43), Pro TV a atras 6.914.000 de persoane.

La nivel urban, „Vagabondul misterios“ şi „omul-baterie“ au convins 2.740.000 de telespectatori, iar filmul de la Antena 1, 329.000 de oameni.

Vineri, preselecţiile din Ardeal l-au adus în faţa juriului pe unul dintre cei mai mici concurenţi. La doar şase ani, Andrei George din Bihor a declarat că „niciodată nu a fost emoţionat“ şi a recitat o poezie în care a susţinut cu tărie că nu se va însura, reuşind să-i cucerească iremediabil pe cei trei profesori din juriu.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite