FOTO „Vagabondul misterios“ şi „omul-baterie“ au făcut spectacol, în al treilea episod „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preselecţiile din Ardeal l-au adus în faţa juriului pe unul dintre cei mai mici concurenţi. Andrei George din Bihor, în vârstă de doar 6 ani, a declarat că „niciodată nu a fost emoţionat“ şi a recitat o poezie în care susţinea cu tărie că „nu se va însura“, cucerindu-i iremediabil pe cei trei membrii ai juriului.

Preselecţiile din Ardeal l-au adus în faţa juriului pe unul dintre cei mai mici concurenţi. Andrei George din Bihor, în vârstă de doar 6 ani, a declarat că „niciodată nu a fost emoţionat“ şi a recitat o poezie în care susţinea cu tărie că „nu se va însura“, cucerindu-i iremediabil pe cei trei membrii ai juriului.

 

image

Micuţul Andrei George a spus poezia „Nu mă-nsor şi nu mă-nsor“ FOTO Pro TV

„Uite că se poate face spectacul doar prin recitarea unei poezii“, a mărturisit Andi Moisescu, în timp ce Mihai Petre i-a fost recunoscător micuţului pentru că „i-a deschis noi orizonturi“ şi l-a convins să accepte poezia în viaţa lui. Andrei a fost ales în unanimitate pentru a merge în etapa următoare. 

Cei trei componenţi ai trupei SIMPLU HS au dansat pe muzică lăutărească, dar şi pe hituri precum „Gangnam Style“ şi au reuşit să primească trei „DA-uri“.

image

Membrii trupei Simplu HS FOTO Pro TV

În schimb, melodia cu care cântăreaţa Loreen a câştigat competiţia muzicală Eurovision 2012, „Euphoria“, nu i-a purtat noroc tinerei Ioana Maria Capătă, al cărei dans exotic nu a impresionat pe niciunul dintre cei trei membri ai juriului. 

Nici surorile Margareta şi Estera nu au avut mai mult succes, dansul popular al acestora lăsând indiferent juriul. La polul opus, trupa Ad Libitum, formată din trei tineri studenţi cu voci foarte frumoase, a convins juriul că merită să meargă mai departe. „Momente la care nu mai ai nimic de spus“, a punctat Andra.

Denis Băjenaru, în vârstă de 19 ani, a convins juriul că merită să treacă în etapa următoare prin mişcări robotice, executate cu măiestrie. Acesta a declarat că a participat şi în sezonul trecut, dar că acum are mai multă experienţă şi un vis de îndeplinit: să-şi formeze o trupă şi să aibă propria sală de dans.

„Mi-a plăcut foarte mult, chiar te aşteptam“, a spus Andra.

„Tu eşti o dovadă vie că nimic nu este întâmplător pe lumea asta. Când cineva are talent, se citeşte în orice mişcare şi, poate cel mai important, pentru două minute am uitat că sunt la o emisiune şi am fost cu tine, în lumea ta“, a declarat la rândul lui Andi Moisescu.

Atmosfera a devenit de-a dreptul „electrică“ odată cu apariţia lui Biba Struja, care are un talent ieşit din comun: conduce energia electrică prin corp. Aşa se face că a reuşit să aprindă un bec doar atingându-l sau să stârnească un mic foc fără brichetă sau chibrit, ci cu fruntea. 

image

Biba Struja, omul-baterie FOTO Pro TV

„E pentru prima data când sunt înspăimântat şi încântat în acelaşi timp“, a declarat Andi Moisescu, în timp ce Mihai Petre a considerat că talentul lui este „incredibil, impresionant, nemaivăzut şi riscant în acelaşi timp“

„Deţin controlul asupra situaţiei, nu trebuie să vă temeţi“, i-a liniştit concurentul care a trecut mai departe.

Dansul lui Sorin, în vârstă de 46 de ani, a fost considerat de Mihai Petre drept „hilar“: „Eşti un dansator foarte slab“, a fost remarca ce l-a deranjat pe concurent.

Alin nu a reuşit decât să-l plictisească pe Mihai Petre cu numărul de magie: „Pentru mine un  magician trebuie să fie magic, nu civil“. Cu toate acestea, Alin a mers mai departe datorită lui Andi Moisescu şi Andrei, care au crezut în talentul lui.

Marcel Draga FOTO Pro TV

image

Una dintre cele mai enigmatice prezenţe pe scena de la „Românii au Talent“ a fost aceea a „vagabondului misterios, aşa cum se autointitulează el.

„Un număr ieşit din comun, cu o tentă demonică“, aşa şi-a prezentat momentul Marcel Draga, un concurent care a refuzat să-şi arate chipul. Cu un hanorac larg şi gluga trasă pe ochi, acesta a impresionat juriul cu mişcările de dans.  

„Văd în faţa mea un ciudat talentat“, l-a complimentat Andra. „Chiar dacă nu i-am văzut faţa, i-am văzut talentul“, a spus şi Andi Moisescu.

Ansamblul Veselia a oferit unul dintre cele mai apreciate momente ale serii, unul de care toţi românii îşi vor aminti, după cum a mărturisit Andi Moisescu. „Cred că este primul moment de dans în timpul căruia am simţit că iau foc“, a mai spus Moisescu.

„Este cel mai bun moment de folclor pe care l-am văzut până acum în această emisiune. Bucuria, talentul vostru, datina, ne-aţi oferit tot ce se poate din folclor“, a fost şi părerea Andrei.

„Aveţi tot respectul meu, sunteţi nişte dansatori fantastici“, a comentat Mihai Petre.

Gheorghe Petrache, de profesie paznic, a cântat la acordeon, dar nu a reuşit decât să obţină trei refuzuri. „Intenţia a fost bună, dar nu şi rezultatul“, a fost de părere Andra, iar Mihai Petre a considerat că nu a fost „cel mai fericit moment“.

Gemenele Elena şi Olesa Croitoru FOTO Pro TV

image

Vocile gemenelor Elena şi Olesa Croitoru nu le-au trimis mai departe, dar corul Cantabile au reuşit să ofere un moment special şi demn de admiraţia celor trei membrii ai juriului.

„Mă uit la voi ca la un tablou minunat“, a declarat Mihai Petre.

Leo Magdan s-a declarat profesor de joacă şi a oferit unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii. „Am creat această meserie pentru că asta mi-a plăcut să fac“, a spus Leo. Acesta a jonglat cu umbrele mâinilor pentru a crea tablorui rupte din realitate, cu mesaje puternice care şi-au făcut drum către sufletele celor trei membrii ai juriului. Aceştia l-au aplaudat în picioare.

„Trebuie să vă mărturisesc că sunt tare mândră că am putut să văd aşa ceva“, a declarat Andra.

Imaginea creată de concurentul Leo Magdan cu ajutorul mâinilor FOTO Pro TV

image

„Cele mai bune momente, nu contează că e vorba despre muzică, dans, sunt cele care reuşesc să ne răscolească sufletul, în momentul în care simţim emoţia puternică, o emoţie care tulbură“, a mărturisit şi Mihai Petre.

Cred că sunteţi cea mai frumoasă ilustrare a cuvântului speranţă“, a spus Andi Moisescu, înmânându-i tichetul care îl va trimite direct în semifinală.

Speram din suflet să mă calific pentru că vreau să spun poveşti frumoase, dar nu mă aşteptam“, a declarat la rândul lui Leo Magdan, care a mai dezvăluit că umbra băieţelului lui de cinci ani este cea mai frumoasă pe care a reuşit să o creeze.

Claudiu Roşu FOTO Pro TV

image

Claudiu Roşu a dat jos hainele de inginer şi a intrat în piele lui Jackie Chan. Bărbatul cu ochelari de soare şi costum de luptă nu a reuşit să convingă juriul că merită să meargă mai departe, chiar dacă a făcut o demonstraţie cu nunchaku, celebrele arme japoneze.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite