„Românii au talent“ cu audienţe în scădere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emisiunea de la Pro TV e favorită vineri seara, cu audienţe mai scăzute. FOTO Pro TV
Emisiunea de la Pro TV e favorită vineri seara, cu audienţe mai scăzute. FOTO Pro TV

Deşi se menţine în topul programelor favorite, surclasându-l pe „Suleyman Magnificul“, show-ul „Românii au talent“ a înregistrat, pe 25 aprilie, cea mai mică audienţă din acest sezon, pierzând câteva sute de mii de telespectatori faţă de săptămâna trecută, potrivit paginademedia.ro.

La nivel naţional, show-ul cu poveşti pentru copii şi oameni mari a atras, în medie, pe minut, 2.687.000 de persoane, ceea ce înseamnă 14.5 puncte de rating, pe locul secund clasându-se istoriile de la palatul sultanului Suleyman, de pe Kanal D, cu un rating de 4,1% (766.000 de oameni), potrivit paginademedia.ro.

Pro TV şi-a păstrat poziţia de lider şi în rândul orăşenilor, unde a atins 13,4 puncte de rating (1.357.000 de persoane), spre deosebire de „Suleyman Magnificul“, ce a ajuns la 4,4 puncte de rating.

După cum s-a întâmplat şi în sezonul precedent, în această perioadă a anului, a scăzut interesul publicului pentru emisiunea „Românii au talent“, unul dintre motive fiind chiar vremea favorabilă ce-i atrage pe români afară.

Săptămâna trecută, show-ul de la Pro TV a avut un public mediu de 3.094.000 de oameni, la nivel naţional şi 1.571.000, la nivel urban. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite