Citatul săptămânii. Pavel Bartoş: „Măruţă nu a fost primul concurent, ci primul soţ al Andrei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prezenţa lui Cătălin Măruţă la "Românii au talent" i-a inspirat pe Bartoş şi pe Smiley pentru câteva comentarii. FOTO Pro TV
Prezenţa lui Cătălin Măruţă la "Românii au talent" i-a inspirat pe Bartoş şi pe Smiley pentru câteva comentarii. FOTO Pro TV

Spuse mai în glumă sau cu seriozitate, replicile de la „Românii au talent“, reflecţiile lui Mihai Bendeac despre religie şi materialism, declaraţiile Monei Segall după plecarea din trustul Pro şi noua colaborare cu Antena 1 şi observaţiile Lianei Stanciu privind Eurovisionul au atras atenţia telespectatorilor şi cititorilor în această săptămână.

Semifinala de la „Românii au talent“ nu i-a adus doar pe concurenţi, ci şi pe Cătălin Măruţă, la începutul emisiunii. După ce Andra a făcut declaraţii despre dragostea pe care i-o poartă micuţului David şi soţului pe care l-a descris drept viaţa ei, Smiley a propus să-i recăsătorească pe cei doi. În aşteptarea participanţilor, Bartoş a continuat în stilul caracteristic. „Nu el a fost primul concurent, el a fost primul soţ al Andrei“, a zis actorul râzând, ştiind că în ultima perioadă în presă au apărut informaţii potrivit cărora există probleme în mariajul celor doi.

În ediţia din 25 aprilie, cei trei experţi din juriu s-au contrazis, unul dintre motive fiind evoluţia băieţilor de la Trial Bike. „Nu prea mi-a plăcut numărul vostru pentru că s-a terminat brusc, simţeam nevoia să vă dau X. Mă aştept la numerele din semifinală să fie cu mult peste cele de la preselecţii, dar numărul vostru a fost sub”, a analizat Mihai Petre.

Prezentatorul de la Apropo TV nu i-a dat dreptate. „Sportul ăsta e mai liber, nu e armată, plus că ei nu sunt în natură aici, iar una dintre biciclete nu e a lor”, i-a apărat Andi Moisescu. „Mie mi-a plăcut. Mai lasă-ne cu atâta disciplină! Tocmai ăsta e farmecul acestui show”, i-a atras atenţia Andra. „În seara asta, Mihai este aspru, dar sever”, a conchis Moisescu.

Madonna a acceptat provocarea editorilor de la BuzzFeed de a participa la un joc, reuşind, şi de această dată, să dea naştere controverselor. Cunoscută drept o militantă pentru promovarea drepturilor comunităţii LGBT (lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali – n.r.), artista a asociat cuvântul „gay“ cu preşedintele rus Vladimir Putin.

madonna gif

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, a explicat, într-un interviu acordat revistei „Unica“,  motivele care au stat la baza despărţirii de Andrei Zaharescu, fostul purtătorul de cuvânt al Guvernului şi actual Consul general al României în Cape Town, Africa de Sud.

Când a acceptat funcţia în Guvern, lumea lui s-a întors cu susul în jos. Andreea Berecleanu despre divorţul de Andrei Zaharescu

„Chiar am crezut că mi-am făcut norocul cu mâna mea, am dorit să fiu o soţie şi o mamă tânără şi nu am pus nimic înaintea familiei. Şi a liniştii familiei. Cam despre asta e vorba. Atunci când calmul cafelei de dimineaţă s-a risipit, am pus o mie de întrebări, dar nu am primit multe răspunsuri. Când Andrei a acceptat funcţia în Guvern, lumea lui şi toate valorile comune s-au întors cu susul în jos. I-am atras atenţia cu îngrijorare, dar nu s-a mai putut întoarce din drum. Când s-a trezit şi a descoperit cu disperare ce pierduse era târziu...

Păstrând proporţiile, eu cred că un bărbat are menirea de a rămâne responsabil pentru familia lui, indiferent de tentaţiile care ispitesc orgolii“, a dezvăluit Andreea Berecleanu. Cei doi au divorţat în luna august a anului trecut, punând capăt unei căsnicii de 15 ani. Aceştia au împreună doi copii, Eva şi Petru.

andreea berecleanu FOTO adevarul

Actorul Mihai Bendeac a făcut deliciul publicului în emisiunea Adevărul Live, atât prin glumele inconfundabile, cât şi prin reflecţii privind reperele societăţii de azi.

Bendeac a ridicat problema religiei „Omul e creat după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, aşa se zice. Dar nu e oarecum pleonastic? Tot ceea ce ne înconjoară e Dumnezeu. Abia atunci când oamenii vor înţelege asta şi nu vor mai crede în ce lucruri groteşti promovează religia, atunci o să avem un altfel de raport unii cu alţii. Eu nu sunt ateu. Eu spun doar că în Africa mor copii, dacă preoţii vor vinde tot ce au şi nu vor mai avea sceptre de aur, atunci copiii ar trăi un an, până atunci să mă pupe în c*r“, s-a revoltat Bendeac, protagonistul show-ului „Jurnalul unui burlac“, difuzat la Prima TV luni, de la 21.30.

Om al extremelor, după cum se descrie, Bendeac a mai vorbit despre dragostea sa pentru teatru şi a denunţat vechea gardă de actori, din cauza preocupării excesive pentru aspectele materiale. 

image
Când oamenii vor înţelege că tot ceea ce ne înconjoară este Dumnezeu şi nu vor mai crede în ce lucruri groteşti promovează religia, o să avem un altfel de raport unii cu alţii. Mihai Bendeac
Vom crea cea mai mare platformă de divertisment de pe piaţă. Mona Segall, fostul producător de la Pro TV, despre colaborarea cu Antena 1
image

„Am ales Antena 1 pentru că avem aceeaşi viziune despre ce înseamnă spectacol, show, entertainment, televiziune şi am convingerea că împreună vom crea cea mai mare platformă de divertisment de pe piaţă“, a declarat Mona Segall, după ce şi-a dat demisia de la Pro TV. „Îmi doresc să fac multe lucruri frumoase aici, aducând un plus de valoare echipei de profesionişti ai Antenei“, a mai zis specialista care a lucrat din '95 la Pro, fiind unul dintre oamenii de bază ai lui Adrian Sârbu şi producătorul general al unor show-uri de succes precum „Vocea României“, „Românii au talent“ şi „Dansez pentru tine“.

Show-ul României pentru semifinala Eurovision nu e gata. Nu am ajuns la un consens cu EBU.  Liana Stanciu, şefa delegaţiei române la Eurovision

Cu două săptămâni înainte de participarea în semifinala Eurovision Song Contest 2014, Liana Stanciu a recunoscut că show-ul pe care Paula Seling şi Ovi Jacobsen îl vor prezentat nu e pus la punct. „Show-ul nu e gata, nu am ajuns la un consens cu EBU, fiindcă unele idei sunt diferite. Deoarece intrăm ultimii din concurs, ei vor ceva fastuos, cu o anumită atitudine, în schimb noi ne dorim o reprezentaţie care să exprime în primul rând ideea de miracol“, a explicat şefa delegaţiei României în concurs, pentru „Adevărul“.Potrivit statisticilor şi voturilor din sondaje, Paula şi Ovi, interpreţii piesei „Miracle“ ar ocupa un loc în topul 3 din a doua semifinală, de pe 8 mai, când vor evolua pe scena din Copenhaga.

image

Cântăreaţa Pink se află printre cele cinci vedete feminine care au pozat nud pentru o ediţie specială a revistei „People“, într-un pictorial intitulat „Goală la 34 de ani/Naked at 34“, inspirat de un studiu recent potrivit căruia femeile se simt cel mai bine în corpul lor în jurul acestei vârste. „În loc să mă întreb «Sunt prea slabă? Cum arată corpul meu?», am crescut întrebându-mă: «Sunt destul de rapidă? Cum îmi pot folosi corpul?»“, a spus Pink.

În loc să mă întreb «Sunt prea slabă? Cum arată corpul meu?», am crescut întrebându-mă: «Sunt destul de rapidă? Cum îmi pot folosi corpul?». Pink
image

Sunt nerăbdător să vizitez Bucureştiul aşa cum se cuvine.

Peter Gabriel

Peter Gabriel, artistul cu o mie de măşti care a jonglat de-a lungul carierei cu rockul progresiv cu iz teatral, cu muzica electronică, animaţia şi tehnologia avansată, a vorbit despre revenirea în ţară şi despre turneul „Back to Front“. „Sunt nerăbdător să vizitez Bucureştiul aşa cum se cuvine. Am mai trecut pe aici, dar niciodată nu am avut şansa de a arunca o privire“, a declarat acesta într-un interviu pentru „Adevărul“.


 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite