FOTO „Nicăieri nu-i ca acasă“. Poveştile pentru copii şi oameni mari au ridicat sala în picioare la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leon Magdan a impresionat juriul şi telespectatorii prin poveştile pentru copii. FOTO Pro TV
Leon Magdan a impresionat juriul şi telespectatorii prin poveştile pentru copii. FOTO Pro TV

„Profesorul de joacă“ Leon Magdan, care a lăsat-o pe Andra cu gura căscată cu poveştile copilăriei de „Acasă“, cântăreţii de la Cvintetul Anatoly şi bubble-artistul Claudia Stroe s-au calificat în finala show-ului „Românii au talent“ de la Pro TV.

Favoriţii aleşi de public, prin voturi, au fost Leon Magdan şi artiştii din Cvintetul Anatoly. La baraj au intrat bubble-artistul Claudia Stroe şi soprana Raisa Anischievici. Juriul a avut cuvântul decisiv: Claudia Stroe a fost votată de Andi Moisescu şi de Mihai Petre, în timp ce Andra a mizat pe muzică.

ROMANII AU TALENT


 

ROMANII AU TALENT

Nominalizarea juriului pentru premiul de originalitate este trupa Qui Peut.

ROMANII AU TALENT

Vă prezentăm principalele momente ale semifinalei.

Ediţia din 25 aprilie a început cu fuioru’ „drept, ţeapăn şi ţanţoş“ şi dansul celor doi entertaineri Smiley şi Pavel Bartoş, alături de baletul de la „Românii au talent“.

ROMANII AU TALENT

Surprinzător, Cătălin Măruţă şi-a făcut apariţia în emisiune, după ce Andra a mărturisit că soţul este viaţa ei. „Eu zic să-i recăsătorim în direct", a zis Smiley. "Nu el a fost primul concurent, el a fost primul soţ al Andrei“, a continuat şi Bartoş, râzând.

Ansamblul Veselia a deschis oficial spectacolul cu dansuri populare ce au ridicat spectatorii în picioare printr-o energie debordantă redată odată cu rapiditatea mişcărilor.

„Cel mai bun ansamblu pe care l-am văzut vreodată”, a recunoscut Andi Moisescu. „Mi-ar plăcea să vă văd în finală”, a zis şi Andra. „Unul dintre cele mai bune ansambluri pe care le-am văzut în viaţa mea”, a apreciat campionul la dans Mihai Petre, în aplauzele publicului.

ROMANII AU TALENT

Trupa Qui Peut a adus arta în multiple culori şi semnificaţii în faţa juriului. „Este o poveste clasică, s-a mai spus. Vă felicit, se vede că e un efort intens în spatele imaginilor pe care le-aţi descris şi cred că e destul de bine”, a analizat Mihai Petre. „A fost pe sufletul meu, vă felicit”, a zis Andra.

„Mi-a plăcut foarte mult uşa de la final, îmi place emoţia mai ales când se încheie într-un moment umoristic”, a comentat şi Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT

Ionuţ Stângă a făcut un show incendiar la propriu şi la figurat şi a demonstrat că poate cânta cu batista pe ţambalul înflăcărat, şi legat la ochi. „Bravo, maestro!”, a exclamat Andi.

”Pot aprecia un număr complet. Numărul dumneavoastră e unic. Nu e de ajuns să ai talent, e nevoie de multă muncă şi să te reinventezi. Aţi creat un număr perfect, felicitări”, a apreciat Mihai Petre. „Aşa de mult mi-a plăcut şi singur cu ţambalul, şi cu colegii. Sună impecabil”, a spus, cu încântare, Andra.

„Dumneavoastră şi ţambalul dumneavoastră sunteţi două trupuri şi un singur suflet”, a specificat Andi Moisescu. 

ROMANII AU TALENT

Băieţii de la Trial Bike au încercat să-şi depăşească limitele, însă au reuşit să contrarieze juriul. „Nu prea mi-a plăcut numărul vostru pentru că s-a terminat brusc, simţeam nevoia să vă dau X. Mă aştept la numerele din semifinală să fie cu mult peste cele de la preselecţii, dar numărul vostru a fost sub”, a analizat Mihai Petre.

Prezentatorul de la Apropo TV nu i-a dat dreptate. „Sportul ăsta e mai liber, nu e armată, plus că ei nu sunt în natură aici, iar una dintre biciclete nu e a lor”, i-a apărat Andi Moisescu. „Mie mi-a plăcut. Mai lasă-ne cu atâta disciplină! Tocmai ăsta e farmecul acestui show”, i-a atras atenţia Andra. „În seara asta, Mihai este aspru, dar sever”, a conchis Moisescu.

ROMANII AU TALENT

Andreas Bu a desenat în timp record un portret impresionant. „Fără discuţie, eşti un om extrem de talentat. Bravo, Andreas!”, l-a complimentat Andi Moisescu. „Am învăţat de la preselecţie că trebuie să am răbdare, ai ales foarte bine furioul, pentru că peste tot, unde mă duc, toată lumea cântă melodia”, a apreciat Andra.

„Lăudabil e că reuşeşti într-un timp atât de scurt să faci aşa ceva”, a zis Mihai Petre.

ROMANII AU TALENT

Copiii de la Akikai Junior şi-au dovedit forţa pe scena talentelor. De emoţie, un băieţel a început să plângă, dar Andra l-a luat în braţe şi l-a încurajat ca o mamă.

„A fost foarte bine, aţi evoluat aşa cum nu mă aşteptat, aţi reuşit să faceţi spectacol. Ştiam că sunteţi nişte sportivi foarte buni, dar acum mi-aţi demonstrat şi că sunteţi nişte artişti foarte buni”, a apreciat Petre. “Am remarcat o faţă de viitor actor acolo!”, a zis Andi despre un alt băieţel care visează să devină „marele Mihai Petre”.

„M-au impresionat mult aceşti copii care s-au comportat ca adevăraţi profesionişti”, a exclamat Andra, cântând la unison cu galeria de susţinători.

ROMANII AU TALENT

Cum fuiorul face furori, Cvintetul Anatoly a profitat de ocazie pentru a readuce în numărul lor simbolul. “Din punctul meu de vedere, ăsta e un moment-exemplu pentru toţi pretendenţii la concurs. Ştiţi să construiţi numere interesante, vă reinventaţi şi să împachetaţi totul într-o calitate incontestabilă, ne serviţi exact ce avem nevoie”, a comentat Petre.

„Evident că mi-a plăcut, ce alegeri frumoase aţi făcut”, a completat Andra, care s-a ridicat de pe scaun, pentru a-i aplauda. „Sunt convins că au impresionat acasă. Sunt şi frumoşi şi au umor. Abia aştept să vă văd din toamnă la Vocea României”, a anticipat Andi Moisescu.

romanii au talent

Soprana Raisa Anischievici a trezit reacţii puternice. “Opa, a reapărut părul de găină!”, a constatat Bartoş. „Adică pielea de găină”, l-au corectat colegii. „A fost impresionant. Am asistat la concertul dumneavoastră şi e mare păcat să nu cântaţi mai departe. M-am simţit extraordinar. M-a impresionat foarte tare, felicitări”, a încurajat-o Andra.

“Nu vă alegeţi arii uşoare atunci când vreţi să ne cuceriţi. Mi-a plăcut atitudinea. Aţi avut atitudinea unui profesionist. Cred că asta îi cucereşte şi pe cei de acasă”, a continuat Andi Moisescu.

„A fost un moment prea bun, perfect. N-am simţit că sunteţi într-un concurs şi că vreţi să demonstraţi ceva, ci că vă bucuraţi de talent, şi, până la urmă, asta trebuie să facă orice artist”, a conchis Petre.

ROMANII AU TALENT

Bubble-artistul Claudia Stroe a adus amintirile din copilărie odată cu baloanele de săpun. „Mi-a plăcut atât de mult de tine! Eşti minunată şi îmi transmiţi o stare de bine. Sunt sigură că nu numai copiii s-au bucurat. Şi noi, părinţii ne-am bucurat”, a apreciat Andra.

„Eşti foarte talentată şi bănuiala mea e că foarte multe dintre lucrurile pe care le vedem sunt făcute de tine”, a zis Andi, referindu-se la soluţiile chimice şi la materialele folosite. „A fost un număr de poveste, foarte bine pregătit, un deliciu vizual. Dacă ne-ai spus că te-ai ocupat personal de soluţii, eşti o profesionistă”, a zis Petre.

ROMANII AU TALENT

Soţii de la Duo Armonia şi-au spus povestea de dragoste într-o manieră artistică şi acrobatică prin care au sfidat pericolul. “N-am nici la picioare muşchi cum ai la braţ”, l-a apreciat Andi pe concurent.

„Doamne ajută să vă vedem cât mai des în România, să vă iubească toţi românii!”, le-a urat Andra. „Un număr foarte bun. Forţă şi echilibru. Un moment spectaculos”, a subliniat Mihai Petre.


Penultimul concurent a ridicat juriul şi spectatorii în picioare şi a atras ropote de aplauze. „Profesorul de joacă“ Leon Magdan a reprodus din umbre poveştile orintale şi occidentale, dar şi istoriile mioritice printr-un număr vizual complex ce a împletit muzica naţională cu refrenul din serialul „Clona”.

ROMANII AU TALENT

Sub deviza “Nicăieri nu-i ca acasă”, inscripţionată pe harta României, Leon Magdan a copleşit auditoriul. La final, profesorul a refăcut din umbre profilul artistului Smiley, interpretul hitului „Acasă”.

„E numărul meu preferat de până acum din semifinale. Aş vrea să le spun copiilor tăi că au un tată bun povestitor”, a zis Mihai Petre. „Oare mai putem să spunem ceva după un asemenea moment? Am rămas cu gura căscată. Îmi doresc din tot sufletul să vă văd în finală. Vă susţin şi după ce se termină acest concurs. Felicitări pentru cum puteţi să ne povestiţi!”, a completat Andra.

ROMANII AU TALENT

„Cred că tocmai ţi-ai câştigat un loc în finală, pentru că îi cunosc bine pe români”, a recunoscut Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT

Samir şi Max, deghizaţi într-un Elvis contemporan şi un indian, au schimbat registrul muzical, dar n-au renunţat nici la „Straying Alive” de la Bee Gees, melodia care i-a consacrat la preselecţii.

„A fost un moment simpatic, haios, aşa cum mă aşteptam. Aţi mai scăpat pe lângă, dar a fost un număr foarte, foarte bun, în cele din urmă”, a notat Mihai Petre.

"Eu cred că voi nu sunteţi normali. Mă aştept să vină un şoroi de cereri la petreceri. Simt că a venit şi vremea voastră, voi veţi fi frişca”, a anticipat Andi Moisescu. „A fost un moment haios, cu de toate, cu greşeli, cu tot”, a concluzionat Andra.

ROMANII AU TALENT

Desigur, n-au lipsit nici talentele din sezoanele precedente. Valentin Luca şi-a pus în valoare valenţele de barman, iar actorul Eduard Andrei Sandu l-a adus pe Nea Alecu, pentru a o curta pe Andra.

ROMANII AU TALENT
ROMANII AU TALENT
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite