„Românii au talent“ a înregistrat cele mai bune cifre de audienţă din acest sezon: câţi telespectatori au urmărit show-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia ediţie a show-ului „Românii au talent“ a înregistrat cele mai bune cifre de audienţă din acest sezon, aproape 4,6 milioane de telespectatori din toată ţara urmărind emisiunea de la Pro TV, potrivit Paginademedia.ro.

„Românii au talent“ a fost lider incontestabil de audienţă, pe toate cele trei targeturi având mai mulţi telespectatori decât la primele două ediţii ale noului sezon, scrie Paginademedia.ro. Pe de altă parte, principalul concurent – Antena 1 – s-a clasat pe locul cinci, cu „BD intră în acţiune“ şi un film cu Jackie Chan fiind surclasat de Kanal D, TVR 1 şi Antena 3. În minutul de maximă audienţă, de la 22:14, peste 5,3 milioane de români au fost cu ochii pe „Românii au talent“.

„Românii au talent“: peste jumătate din telespectatori cu ochii pe Pro TV

La nivelul întregii ţări, emisiunea „Românii au talent“ a fost urmărită de aproape 4,6 milioane de telespectatori, ceea ce înseamnă 24.7 puncte de rating şi 45.3% share, după cum arată Paginademedia.ro. Pro TV şi-a asigurat primul loc în această categorie, fiind urmat de Kanal D, care a atras 1,1 milioane de privitori cu serialul turcesc „Trădarea“. Podiumul a fost completat de TVR 1, în timp ce Antena 1 s-a situat abia pe locul al cincilea, cu 455.000 de privitori.

Pe segmentul publicului urban, show-ul a fost vizionat de puţin peste 2,2 milioane de orăşeni pe minut (22.3 puncte de rating şi 41.2% share), cu 60.000 mai mult faţă de ediţia precedentă, mai scrie sursa citată. Kanal D a venit tot pe poziţia secundă, cu 704.000 de telespectatori, iar Antena 1 a urcat pe locul patru, cu 253.000 de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 1,3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea de la Pro TV, cota de piaţă fiind de aproape 53%. Kanal D, pe locul secund în audienţe, a avut 231.000 de telespectatori, iar Antena 1, pe locul al treilea, a adunat aproape 150.000 de telespectatori.

„Românii au talent“: rezumatul ediţiei

Al treilea episod al show-ului „Românii au talent“ a adunat oameni pasionaţi care i-au ridicat pe cei patru membri ai juriului în picioare. Călin Marius, un sondor din Prahova, a reuşit, graţie unui talent ascuns, să acceadă direct în semifinală, după ce Mihaela Rădulescu a apăsat golden buzz-ul. Aceeaşi Mihaela Rădulescu a avut o dispută cu un alt concurent aflat pentru a patra oară în competiţie. „Aveţi nişte probleme reale care se transformă uşor de la simţire la nesimţire“, a spus vedeta în clipa în care participantul a acuzat-o că nu i-a oferit un „Da“ pe motiv că ar fi ştiut ceea ce urma să facă pe scenă.

În show au mai fost prezente şi alte cazuri de talente impresionante cu poveşti de viaţă uimitoare. O dansatoare de belly dancing, acrobaţi, actori, dansatori şi cântăreţi care şi-au improvizat numerele, dar şi un deţinut care a venit să îi mulţumească surorii sale pentru suport. Totodată, un fost aviator în vârstă de 78 de ani a venit pe scena emisiunii pentru a-şi spune poveştile de viaţă. Acesta a primit patru de „Da“, dar până la momentul difuzării emisiunii a murit. 


Despre „Românii au talent“ mai puteţi citi şi:

„Românii au talent“, prima ediţie: dans erotic în făină, sărut cu un concurent şi o ceartă între Andra şi Mihaela Rădulescu

„Românii au talent“: Cine este primul concurent care merge direct în semifinală

„Românii au talent“: debutul show-ului de la Pro TV a spulberat concurenţa

„Românii au talent“, episodul doi: o concurentă s-a jucat cu focul şi a renunţat la sutien

„Românii au talent“, audienţă maximă de cinci milioane de telespectatori din întreaga ţară, la a doua ediţie

„Românii au talent“: cât talent şi câtă indecenţă îţi trebuie pentru audienţă

„Românii au talent“: încă un concurent în semifinală şi o altă remarcă a Mihaelei Rădulescu: „Aveţi probleme reale care se transformă de la simţire la nesimţire“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite