Răzvan Simion, relaţie amoroasă cu o vedetă de la Antena 1

0
0
Matinalii Antena 1 şi Ramona Olaru
Matinalii Antena 1 şi Ramona Olaru

Răzvan Simion, unul din prezentatorii matinalului de la Antena 1, a fost surprins, în afara platoului de filmare, la braţ cu o colegă de trust.

După despărţirea de Lidia Buble, Răzvan Simion era văzut în compania unei brunete misterioase, despre care nu s-a aflat mare lucru. Acum, însă, surse apropiate moderatorului, vorbesc despre o posibilă idilă cu Ramona Olaru, asistenta emisiunii matinale de la Atena 1.

Paparazzi Cancan.ro l-au surprins la braţ cu asistenta „Neatza”, Ramona Olaru.

„Răzvan are o viaţă cam complicată. A divorţat, apoi s-a despărţit de noua iubită,fata brunetă, dar încă mai primeşte mesaje de la fosta, artista Lidia Buble. De altfel, Lidia i-a postat câteva mesaje chiar după ziua de Sfântul Valentin.

Între Simion şi Ramona mereu a fost o atracţie, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgaţi în alte relaţii.”, au povesdtit surse apropiate celor de la Cancan.ro.

„El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza. Aşa că Răzvan şi Ramona au fost, la început, doar prieteni şi colegi. Cei doi îşi fac însă de câteva luni tot felul de complimente şi flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”; le-au mai povestit surse apropiate celor de la Cancan.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri