Răzvan şi Dani, despre revenirea „X Factor“: „Noi am demonstrat că se poate, iar asta dă o speranţă în domeniu, pentru că lumea e foarte speriată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan şi Dani
Răzvan şi Dani

Noul sezon X Factor aduce nu doar muzică de neoprit, ci şi multe reguli noi, pe care concurenţii sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza şi Florin Ristei îşi vor ocupa locurile la masa juraţilor alături de Delia şi Ştefan Bănică, iar Răzvan Simion şi Dani Oţil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor.

Reveniţi pe scena X Factor în sezonul 9, prezentatorii Răzvan Simion şi Dani Oţil au găsit o atmosferă complet diferită faţă de ceea ce erau obişnuiţi, însă în ciuda restricţiilor impuse de măsurile de siguranţă, nimic nu i-a împiedicat să se conecteze la emoţiile concurenţilor pe care i-au avut în faţă.

„Experimental - cred că acesta este cuvântul care defineşte X Factor sezonul 9, într-un an în care Antena 1 este singura televiziune din Europa ce produce acest show”, a declarat prezentatorul Dani Oţil. ”Ne-au lipsit îmbrăţisările, strângerile de mână, dar am strâns poveşti emoţionante, hazlii şi deloc de ignorat. Noi când am discutat despre noul sezon nu ştiam de pandemie. De-asta cred că marele câştig al acestui proiect, sincer, în tot ce înseamnă producţie de televiziune, este că, deşi am rulat mulţi oameni, toată lumea a purtat mască, era obsesia măştii, de la machiaj şi operator la luministul din fundul sălii, s-a luat temperatura, s-a dezinfectat, s-a păstrat distanţa, au existat culoare special amenjate şi nu a fost public pe scaune în formula clasică... Deci noi am demonstrat că se poate, iar asta dă o speranţă în domeniu, pentru că lumea e foarte speriată”, a spus încrezător Oţil.

Aceleaşi trăiri l-au încercat şi pe partenerul şi prietenul său, Răzvan Simion, cu atât mai mult cu cât cei doi au continuat să facă matinalul de la Antena 1 în perioada în care s-au organizat audiţiile X Factor. ” La filmări am regăsit un spaţiu familiar, o parte din echipă deja cunoscută de ani de zile, dar un mediu cel puţin ciudat, având în vedere noile condiţii şi restricţii. Erau peste 10 ore de X Factor, mai pune 4 de Neaţa şi cam astea au fost două săptămâni pentru noi, începutul lui iulie. Dar am avut şi zile mai complicate în anii trecuţi, cu durate mai mari de filmări, cu călduri mai mari, mai mulţi concurenţi, fiindcă nefiind pandemie, lucrurile decurgeau altfel. Anul acesta, au fost triaţi, bine structuraţi în program. Iar noi cunoşteam flow-ul, pentru că totuşi, din 9 sezoane, 8 sunt ale noastre”, a declarat Simion.

Sezonul X Factor cu numărul 9 va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, şi aduce nu doar muzică de neoprit, ci şi multe reguli noi, pe care concurenţii sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza şi Florin Ristei îşi vor ocupa locurile la masa juraţilor alături de Delia şi Ştefan Bănică, iar Răzvan Simion şi Dani Oţil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriţei Ilona Brezoianu, în cadrul unei producţii care va fi difuzată exclusiv online.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite