Program TV azi. Patru filme de acţiune care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme de acţiune în seara aceasta au în program TV azi câteva pelicule interesante. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de acţiune. Fata dispărută. HBO. 21:35. Nick (Ben Affleck) şi Amy (Rosamund Pike) îşi trăiesc fericirea de cuplu. Însă poleiala vieţii lor perfecte începe să se ducă, când la aniversarea a cinci ani de căsnicie, soţia dispare brusc. 

Poliţia îl ia pe soţ în vizor şi orice reacţie de-a lui devine şi mai suspectă, mai ciudată. Se pare că el nu spune chiar adevărul, iar acuzaţiile poliţiei şi ale părinţilor soţiei încep să se strângă în jurul lui. Ajutat doar de sora sa vitregă, Margo, Nick încearcă să îşi dovedească nevinovăţia. Dar se pare că Amy ţinea un jurnal.

Program TV azi. Filme de acţiune. Jocul. 23:55. TNT. Un nemilos om de afaceri, bancherul Nicholas Van Orton (Michael Douglas), divorţat, fără copii, este un tip antisocial care preferă singurătatea chiar şi de ziua sa de naştere. Întâlnirea cu fratele său Conrad (Sean Penn) îl introduce pe Nicholas într-un loc numit Consumer Recreation Services a cărei deviză era: "Am fost odată orb, acum pot vedea". Nicholas este intervievat de reporterul Jim Feingold (James Rebhorn) pentru o vacanţă "ca-n vis". Din acest moment, viaţa lui Nicholas se schimbă total, devenind un infern. 

Program TV azi. Filme de acţiune. Transformers, pe Digi Film

Program TV azi. Filme de acţiune. Taken 3: Teroare în L.A. Digi Film. 23:35. După ce în 1 i s-a răpit fiica în Paris, apoi soţia în Istanbul, în continuarea de faţă el trebuie să se salveze pe sine. Acuzat de o crimă pe care nu a săvârşit-o şi nici măcar nu a fost martor la ea, fostul agent trebuie să găsească adevăratul ucigaş mai înainte de alte agenţii şi să-şi cureţe numele pătat.

Program TV azi. Filme de acţiune. Transformers - Războiul lor în lumea noastră. Digi Film. 17:40. Pe pământ începe războiul. Două clanuri rivale de roboţi - cei buni, Autoboţii şi cei răi, Decepticonii - îşi dispută întâietatea. Bine ascunşi până acum, ei încep să iasă la drumul mare. Ca să faceţi o primă idee, gândiţi-vă la atâtea reclame de maşini care se transformă brusc în autonome jucării robotice cu superputeri. Dacă vă plac astfel de gadgeturi, OK. Veţi găsi un film care să vă placă, fără nici un minut de plictiseală, cu incredibile curse-urmărire. 

Un tânăr obişnuit, Sam are grijile celor de vârsta lui, adică şcoală, prieteni, maşini şi fete. Fără să ştie că el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam şi colega lui pe care ar vrea sa o transforme în iubita lui, Mikaela, se trezesc în mijlocul confruntării dintre roboţi. Soarta lumii întregi atârnă de un fir de aţă şi astfel Sam afla înţelesul dictonului familiei Witwicky: "victoria cere sacrificii".

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite