Program TV azi. Filme poliţiste care merită urmărite astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme poliţiste pe micul ecran în seara aceasta au în program TV câteva pelicule interesante care merită urmărite.

Program TV azi. Filme poliţiste. Bani murdari. HBO. 22:00. Barmanul Bob mai face câte un ban de la gangsterii locali. Dar când vărul lui îl implică într-un jaf, povestea şi viaţa sa singuratică se schimbă. 

Investigarea cazului îl duce spre o nebănuită parte întunecată, iar dezvăluirea unor secrete din viaţa vecinilor, a prietenilor, a familiei îl îndârjeşte şi mai mult să afle adevărul, indiferent cu ce preţ.

Program TV azi. Filme poliţiste. Vacanţa după gratii. Digi Film. 21:35. Ziua lui Driver a început foarte prost şi nici nu dă semne că ar putea să se îmbunătăţească pe parcurs. Tocmai a prins o pradă de câteva milioane de dolari care i-ar putea asigura o vacanţă mai mult decât plăcută în viitorul apropiat. O idee bună care însă se face praf, la propriu.

În timpul unei urmăriri cu maşini, cu poliţia americană de frontieră pe urme şi un rănit pe bancheta din spate, Driver spulberă zidul de la graniţa de sud, rostogolindu-se violent şi oprindu-se în Mexic. Preluat de autorităţile mexicane, Driver este trimis într-o închisoare de maximă securitate supranumită El Pueblito (Satul), unde intră într-o lume stranie şi mai mult decât primejdioasă.

Program TV azi. Filme poliţiste. Fargo, pe AMC

Program TV azi. Filme poliţiste. Onoare pătată. Pro Cinema. 22:30. Ofiţerul Nick Tellis participă, sub acoperire, la o acţiune antidrog care eşuează şi în timpul căreia o femeie gravidă este ucisă. Incidentul are un impact puternic asupra lui Nick, care, având soţie şi un copil, nu mai doreşte să se întoarcă la vechea sa muncă. 

După 18 luni de suspendare, Nick este adus în faţa unei comisii de evaluare, care-i solicită să participe la rezolvarea unui nou caz: un poliţist sub acoperire a fost ucis în timpul unei misiuni. Dacă investigaţia va avea succes, Tellis va putea profesa din nou.

Program TV azi. Filme poliţiste. Fargo. AMC. 23:00. Fargo, o adaptare a romancierului şi scriitorului Noah Hawley inspirată de filmul cu acelaşi nume, urmăreşte un nou caz de crimă "autentic", cu personaje noi, totul pe acelaşi fundal unic de umor, omoruri şi politeţe extremă tipică pentru Minnesota care au făcut din film un clasic fără vârstă.

Program TV azi. Filme poliţiste. Hoţul cinstit. Digi Film. 18:10. Sub ochii vigilenţi ai unui poliţist, Bob, cunoscut în lumea jocurilor de noroc, împreună cu o bandă, pune la cale furtul unor tablouri dintr-un cazinou din sudul Franţei, ultima lui lovitură.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite