Program de Crăciun la Antena 1: Dan Negru, Ştefan Bănică, „Frozen“ şi „Frumoasa şi bestia“ întreţin atmosfera de sărbătoare FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun al lui Ştefan Bănică, pe 25 decembrie FOTO Antena 1
Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun al lui Ştefan Bănică, pe 25 decembrie FOTO Antena 1

Timp de cinci zile, de Crăciun, Antena 1 a pregătit o mulţime de surprize pentru întreaga familie. Ştefan Bănică, Dan Negru, Mirela Vaida, Fuego, nea Mărin vor fi alături de telespectatorii Antena 1 într-o serie de ediţii speciale de sărbători.

Sâmbătă, 23 decembrie

De la ora 20.00, „Guess My Age – Ghiceşte vârsta“, cel mai nou show al Antenei 1, prezentat de Dan Negru, a pregătit o ediţie de sărbătoare, ai cărei invitaţi sunt Mirela Vaida, nea Mărin Barbu şi Fuego. Cele trei vedete vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta a şapte personaje, necunoscuţi şi persoane publice, care vor apărea în faţa lor şi astfel să câştige cât mai mulţi bani, pe care să-i dăruiască Arianei Gabriela, o fetiţă de nouă ani, din Roman. Ariana este unul dintre cei 164.000 de copii ai căror părinţi lucrează în străinătate, pentru a le putea oferi copiilor lor un viitor mai bun.

guess my age foto antena 1

 

Duminică, 24 decembrie

În seara de Ajun, pe 24 decembrie, de la ora 20.00, Antena 1 va difuza filmul de desene animate „Frozen – Regatul de gheaţă“. Anna şi Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pleacă într-o călătorie prin regatul de gheaţă pentru a o găsi pe Crăiasa Zăpezii şi pentru a salva regatul de la un destin înfiorător. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole.

Aventura continuă de la ora 22.00 în „Tomorrowland“. George Clooney se află într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic iar pentru a salva Pământul trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland. Acesta este tărâmul din care a fost izgonit pe când era copil de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Hugh Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu.

Luni, 25 decembrie şi marţi, 26 decembrie

În prima şi a doua zi de Crãciun, echipa „Neatza cu Răzvan şi Dani” le aduce telespectatorilor douã ediţii de poveste: într-un decor de vis, împodobit ca pentru marea sărbătoare. Invitaţi speciali îi vor colinda pe matinali: Rona Hartner, Nicole Cherry, Matteo, Alex Velea, Claudia Pavel şi Cristina Spãtar sunt doar câţiva dintre cei care le vor cãlca pragul în prima zi de sãrbãtoare.

„Pentru prima zi de Crãciun, matinalii au pregãtit „un festin culinar pentru care am deranjat toţi vecinii studioului, iar toate preparatele, pregãtite special pentru acea zi de catre bucãtari de renume sunt donate în scop caritabil. Am pregãtit şi o cutie buclucaşã a lui Moş Crãciun, din care invitaţii îşi primesc cadourile, în funcţie de cât de cuminţi au fost în 2017“, spune Rãzvan Simion. „A doua zi de sãrbãtoare, echipa Neatza îşi invitã telespectatorii sã urmãreascã o punere în scenã a unor obiceiuri cât se poate de româneşti, în cadrul unei petreceri altfel. „Ne-am gândit exact la genul de petrecere cu neamurile care vin în vizitã de sãrbãtori, deşi tu nu i-ai vrea neapãrat la masa de Crãciun“, a mai spus Rãzvan Simion. 

neata cu razvan si dani foto antena 1

Ediţii speciale de sãrbãtoare au pregãtit şi „Prietenii de la 11“, în prima şi a doua zi de Crãciun.

„Aducem în casele românilor tradiţii din toate colţurile ţãrii, pe unele dintre ele chiar am încercat sã le şi punem în practicã. De exemplu, împreunã cu Tara, ne-am aşezat sub brad şi ne-am uitat într-un vas cu apã, ca sã ne vedem alesul. Ce-a ieşit…nici nu vã pot spune“, povesteşte Diana Munteanu râzând.

Printre colindãtorii care le-au trecut pragul în zilele de sãrbãtoare se numãrã Amna, Roxana Nemeş, Fly Project, Sofia Vicoveanca, Andreea D, Tara, Grupul Mândre Trotuşene, Diana Matei şi taraful Cleante, alãturi de care Florin Ristei le pregãteşte un moment muzical de excepţie.

prietenii de la 11 foto antena 1

Luni, în ziua de Crăciun, de la ora 20.00, telespectatorii pot păşi din nou pe un tărâm de poveste prin filmul de desene animate „Frumoasa şi Bestia“.

Tot luni, 25 decembrie, de la ora 22.00, Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun al lui Ştefan Bănică. Ştefan Bănică este singurul artist român care se impune de 16 ani cu una dintre cele mai mari şi complexe producţii muzicale din România, devenită tradiţie - Concertele Extraordinare de Crăciun.

concert de craciun stefan banica foto antena 1

În ediţia de Crăciun a emisiunii „Poftiţi în vacanţă“, difuzată pe 26 şi 27 decembrie, de la ora 20.00, surprizele se ţin lanţ. Toţi invitaţii sunt părinţi şi sunt pregătiţi să facă tot ce ştiu mai bine pentru a aduce bucuria pe chipul copiilor veniţi în tabăra lui nea Mărin. Andreea Bălan este însoţită în această aventură de soţul ei, George Burcea, iar lor li se alătură Vica Blochina şi Nicolai Tand. 

poftiti in vacanta foto antena 1
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite