Pro TV confirmă despărţirea de Mona Segall: „În viitor, Pro TV va avea porţile deschise către o colaborare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După anunţul demisiei Monei Segall, unul dintre cei mai importanţi oameni din Pro TV, televiziunea a confirmat într-un comunicat că producătorul general al multor show-uri de succes va lipsi din echipa de producţie în această toamnă, dar că „în viitor, Pro TV va avea porţile deschise către o colaborare cu compania Monei Segall“.

Din echipa de producţie pentru toamnă va lipsi Mona Segall, un producător recunoscut datorită experienţei şi profesionalismului. Ea se va dedica visului său de multă vreme, de a-şi întemeia o companie de producţie proprie. În viitor, Pro TV va avea porţile deschise către o colaborare cu compania ei.  În ceea ce priveşte principalele producţii din grila de toamnă, acestea vor beneficia, pe lângă o echipă de producţie locală solidă, şi de expertiza unor echipe de producţie internaţionale care aparţin grupului CME“, se precizează în comunicat.

„Recordul absolut de audienţă din luna martie, când PRO TV a înregistrat cea mai mare cotă de piaţă lunară a unei televiziuni din ultimii 13 ani, e doar începutul. PRO TV, liderul televiziunilor, «coace» de pe acum programele care vor atrage cea mai mare audienţă şi în toamnă lui 2014. «Vocea Romaniei», «MasterChef» şi «Las Fierbinţi» sunt programe premium care nu vor lipsi din oferta postului. Acestor nume recunoscute de telespectatori li se vor alătura şi producţii noi surpriză, concepute după formate internaţionale de mare succes. Putem dezvălui faptul că şi dansul va face parte din ofertă toamnei. Cu siguranţă PRO TV pregăteşte şi producţii noi care vor întări imaginea de inovator şi trend-setter pe piaţa media din România“, se mai arată în comunicat.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite