Povestea emoţionantă a unei tinere violoniste, prezentată în emisiunea „Visuri la Cheie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „Visuri la Cheie“, difuzată de Pro TV în această seară, de la 20:30, prezintă povestea emoţionantă a unei violoniste de 18 ani, extrem de talentată, dar fără posibilităţi materiale.

Caravana „Visuri la Cheie“ va ajunge în această săptămână în Bucureşti, unde va opri în faţa blocului tinerei Alice Muller, un copil extrem de ambiţios, student la două facultăţi: limbi străine şi Conservator.  

Alice s-a născut în Germania, dar mama sa a ales să se întoarcă în România deoarece tatăl fetei nu era interesat de soarta lor. Întoarse în ţară, singura posibilitate a fost să locuiască alături de bunică, persoană care a investit absolut totul în educaţia tinerei şi în cursurile de vioară. 

Fără prea multe posibilităţi, Alice şi-a concentrat toate resursele şi toată energia în cursurile de vioară. Bunica Ioana se emoţionează de fiecare dată când o aude cântând, fiind extrem de mândră de abilităţile nepoatei.

Dragoş  Bucur, gazda emisiunii, şi echipa sa vor readuce speranţa în viaţa lui Alice, punând la cale surprize inedite pentru cele trei: de la o excursie într-una din cele mai cunoscute capitale din Europa, până la un concert pe aeroport şi unul care se va auzi live la nivel naţional prin intermediul undelor radio.

image

Alice, alături de bunica ei şi de Dragoş Bucur FOTO Pro TV 

„Pentru cele două doamne care au crescut-o şi care au făcut tot posibilul să nu-i lipsească nimic, Alice şi toate realizările acesteia reprezintă singurele bucurii reale. Mi-a părut bine să întâlnesc o tânără extrem de talentată şi pasionată de ceea ce face, extrem de ambiţioasă la facultate“, a declarat Dragoş Bucur. 


Alte articole despre emisiunea „Visuri la Cheie“:

Adelina, o fetiţă care suferă de o formă gravă de epilepsie, primeşte o casă nouă la „Visuri la cheie“ Cea de-a cincea ediţie „Visuri la cheie“ prezintă povestea Lilianei Ion, mama unei fetiţe de doar patru ani şi şapte luni diagnosticată cu una dintre cele mai rare forme de epilepsie: sindromul Dravet. Părăsită de soţ, femeia a fost nevoită să facă sacrificii enorme pentru a-şi creşte singură copilul.

Mary, o fetiţă cu probleme motrice şi epilepsie, primeşte o cameră ca-n poveşti, în emisiunea „Visuri la Cheie“ Cea de-a patra ediţie „Visuri la Cheie“ prezintă povestea unei fetiţe în vârstă de opt ani, care a fost diagnosticată cu tumoare pe creier, iar după operaţie a rămas cu probleme motrice, dar şi cu epilepsie, două afecţiuni care necesită tratamente costisitoare, pentru care părinţii micuţei au vândut  tot, fiind nevoiţi să locuiască într-o singură cameră.

Un pictor născut fără un rinichi, care şi-a sacrificat cariera pentru familie, primeşte o casă nouă la „Visuri la cheie“  Cea de-a treia ediţie „Visuri la Cheie“ prezintă povestea de viaţă a lui Cristi Gaşpar, un pictor cu grave probleme de sănătate care va primi o casă nouă odată cu intervenţia lui Dragoş Bucur. Născut fără un rinichi şi nevoit să renunţe la artă, pictorul a luptat pentru bunăstarea fiicei lui. Solidaritatea umană şi precizia echipei de constructori vor oferi acestuia o nouă şansă la viaţă.

Un copil-erou va avea casa „de vis“ Cea de a doua ediţie a emisiunii „Visuri la Cheie“, de la Pro TV, prezintă în această seară, de la 20.30, povestea de viaţă a lui Mădălin Geabelea, un copil de doar 11 ani, care este un adevărat erou în satul în care locuieşte.

O fostă sportivă de performanţă care îşi creşte singură cei doi copii, primul caz al emisiunii „Visuri la Cheie“ Maria Munteanu, o fostă sportivă de performanţă retrasă în mediul rural pentru a-şi creşte cele două fetiţe, va fi în prim plan, în primul episod al emisiunii „Visuri la cheie“, la 20.30, la Pro TV. Echipa show-ului, în frunte cu Dragoş Bucur, va încerca să ofere toate condiţiile necesare unui trai decent fostei practicante de arte marţiale cu o poveste de viaţă impresionantă.

Dragoş Bucur „zideşte“„Visuri la cheie“, la Pro TV „Visuri la cheie“, reality-show-ul care va aduce în prim-plan cazuri sociale impresionante, ale unor familii ce primesc ajutorul unor echipe de specialişti pentru a-şi transforma radical locuinţele, începe miercuri, la Pro TV, la 20.30. Prezentatorul Dragoş Bucur se va implica activ în acţiunile de reconstrucţie şi renovare a caselor, ajutat de echipe de constructori, arhitecţi şi designeri.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite