Schimbări mari la Antena 3. Postul se va rebrandui și va adăuga „CNN” în denumire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antena 3 își va schimba denumirea și întreaga identitate vizuală, grila și conceptul, potrivit informațiilor Libertatea. Inițial, lansarea oficială a Antena 3 by CNN era programată pentru luni, 19 septembrie, dar în prezent nu este sigur că marea inaugurare va avea loc la data stabilită de șefii postului. 

Mihai Gâdea, prezentator Antena 3. FOTO: Captură Video
Mihai Gâdea, prezentator Antena 3. FOTO: Captură Video

Potrivit informațiilor ziarului, vechile studiouri ale televiziunii au fost demontate, iar în prezent se lucrează la realizarea unui nou decor și a unei grafici noi, cu elemente oferite de CNN.

„Este o schimbare programată din luna martie a acestui an. Atunci când Antena 3 a trecut de la statutul de afiliat la cel de partener al CNN.

Acum probabil există o agitaţie creată pentru că în redacţie au loc tot felul de traininguri cu reporterii şi oamenii de aici. Postul va avea şi o nouă identitate vizuală care va cuprinde ambele logouri, dar îşi va păstra şi denumirea de Antena 3”, a declarat Adrian Ursu, director executiv al Antenei 3, pentru Libertatea. 

În urmă cu doi ani, oficialii Antenei 3 au anunțat că postul de televiziune devine stație afiliată CNN International. În anul 2021,televiziunea a introdus în grilă „News Hour with CNN”, o emisiune de ştiri difuzată zilnic, de la ora 18.00, de luni până vineri.  

„Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România, este o premieră absolută în televiziune!”, spunea Mihai Gâdea.

Atunci, Antena 3 a mai anunțat că „prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii vor avea acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti, cât şi în Statele Unite și Marea Britanie”.

Contractul de afiliere semnat de Antena 3 și CNN încă în vigoare este valabil pentru o perioadă de trei ani cu posibilitatea de prelungire. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite