Pepe se transformă în solista de la The Cranberries, la „Te cunosc de undeva“: „Am făcut febră musculară din cauza perucii de cinci kilograme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai nouă ediţie a emisiunii „Te cunosc de undeva“ va prezenta o serie de travestiuri prin care concurenţii vor fi puşi în dificultate. Pepe va suferi dureri în zona cefei din cauza unei peruci din lanţuri de cinci kilograme, Maria Buză va dansa în ploaie, iar CRBL va avea dificultăţile legate de sâni în încercarea de a o imita pe Anda Adam.

„Te cunosc de undeva“ propune în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, o emsiune dedicată travestiurilor, în care toţi cei opt concurenţi îşi vor juca şansa interpretând câte un personaj în travesti. Astfel, CRBL se va transforma într-o vedetă internaţională colorată, Nicki Minaj, iar Jorge, cu toate dificultăţile legate de sâni, va deveni pentru o seară… colega lui de la canapeaua concurenţilor, Anda Adam, şi va interpreta hitul acesteia, „Poate fata“.

Pepe va avea o misiune pe cât de grea, pe atât de frumoasă. Acoperit pe tot corpul cu o pulbere aurie şi cu o perucă din lanţuri de aproape cinci kilograme pe cap, Pepe se va transforma în Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, şi va cânta piesa „Zoombie“. Pe lângă provocarea vocală, Pepe a avut de furcă şi cu recuzita, mai ales cu peruca. „Am stat cu ea pe cap vreo şase ore… A doua zi, avem febră musculară în zona cefei“, povesteşte artistul. De asemenea, cântăreţul a avut nevoie de multă insistenţă pentru a se curăţa de pudra aurie de pe corp. „Am făcut vreo patru duşuri în seara aia. Şi a doua zi dimineaţă, când am intrat la duş, tot mai «curgea» pudră aurie de pe mine“, mai spune Pepe, amuzându-se.

image

Pepe, interpretând-o pe Dolores O'Riodan, solista The Cranberries FOTO Antena 1

Anda Adam se va mişca pe ritmuri de bossanova şi îl va imita pe magneticul Elvis Presley, cu piesa „Bossa Nova Baby“, iar Florin Ristei va îmbrăca un frumos costum popular, totul pentru a intra în pielea celebrei Floarea Calotă. De asemenea, Lora va avea o sarcină extrem de dificilă întrucât ea va trebui să-l imite pe Axl Rose, solistul trupei Guns N’ Roses, Rona Hartner va fi un star electrizant, Enrique Iglesias, iar Maria Buză va cânta şi dansa în ploaie, precum Gene Kelly, piesa „Singing in the Rain“. Momentul care o are drept protagonistă pe Maria Buză va fi unul dintre cele mai frumoas realizate vreodată în show-ul transformărilor de la Antena 1.

image

Maria Buză, cântând în ploaie FOTO Antena 1

Maria îşi va aminti cu această ocazie când a dansat ultima dată singură în ploaie. Se întâmpla într-o sâmbătă seara a anului 1989, pe când se întorcea acasă de la serviciu - la acea vreme, Maria Buză lucra într-un centru de calcul. Ploua atât de frumos, încât nu s-a putut abţine şi a început să sară prin băltoacele de pe trotuare, reuşind astfel să-l facă pe un cetăţean „respectabil“ s-o boscorodească pentru asemenea „apucături“. „Mie chiar îmi place să merg prin ploaie, să dansez prin ploaie. Îmi place să mă «bată» ploaia“, explică Maria.

image

Maria Buză adoră şă fie „bătută“ de ploaie FOTO Antena 1

Momentul extraconcurs al galei va fi susţinut tot în travesti de către concurenţii de la „Te cunosc de undeva“, căci Maria Buză, Rona Harter şi Anda Adam se vor transforma în băieţii de la Ro-mania şi vor încinge jocul cu hitul „Geaba lele“. Invitata specială a serii va fi Alina Eremia, căreia liftul magic al emisiunii i-a pregătit interpretarea unui personaj legendar, Bonnie Tyler.

Telespectatorii pot vedea ce alte surprize a pregătit echipa „Te cunosc de undeva“, în aceată seară, de la ora 20:30, într-o nouă ediţie a show-ului transformărilor de la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite